Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Pitanje

mala Ina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Pitanje

Da li neko zna, postoji li neki zakonski rok sto se tice obrade za posvojenje ?
    Ili me mogu "razvlaciti" koliko zele.

Gost

Početno

A joj , nisam čula da postoji .A koliko te već zavlače ??

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Postoji - prema članku 135. obiteljskog zakona rok je dva mjeseca od zaprimanja zahtjeva.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Puno je posvojitelja dugo čekalo na obradu. Neki normalan rok bio bi 2 mjeseca, ali ako su u centru inertni, fali im osoblja općenito ili napr. psiholog dao otkaz, a nisu našli novog, može potrajati jako dugo. Nekima skoro i 10 mj.
    Nema druge nego dosađivati telefonom i osobno.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam nakon sedam mjeseci čekanja osobno došla tamo pitati ih koliko ćemo još dugo čekati. Sve se odvilo sljedećeg tjedna.

mala Ina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Skoro 3 mjeseca od predaje zahtjeva je proslo, a mi do sada obavili samo 2 razgovora sa psihologom. A gdje su jos dodatni testovi, razgovor sa soc. radnicom, dolazak kuci, razgovori s rodbinom i prijateljima.
    U malom sam mjestu i sve mislim da ce to nekako brze ici, ali varam se. Nema mi druge nego se naoruzati strpljenjem i jakim zivcima, zvati ih i cekati.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

od podnošenja zahtjeva do konačne obrade (znači razgovori, posjeti psihologice, razgovori kod psihologa) mjesec dana ako ti se čini da vas odugovlače zovi centar i pitaj, sretno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mala Ina prvotno napisa
    Nema mi druge nego se naoruzati strpljenjem i jakim zivcima, zvati ih i cekati.
    Upravo tako. Zvrcni ih svako toliko da ih podsjetiš. Sretno još jednom!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj mala Ina prvotno napisa
    Skoro 3 mjeseca od predaje zahtjeva je proslo, a mi do sada obavili samo 2 razgovora sa psihologom. A gdje su jos dodatni testovi, razgovor sa soc. radnicom, dolazak kuci, razgovori s rodbinom i prijateljima.
    U malom sam mjestu i sve mislim da ce to nekako brze ici, ali varam se. Nema mi druge nego se naoruzati strpljenjem i jakim zivcima, zvati ih i cekati.
    razgovor sa rodbinom i prijateljima?
    stvarno?
    prvi put čujem?!

jelenkić avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo očito imali i te kakve sreće jer je naša obrada trajala manje od mjesec dana od kada smo se pojavili u centru. I nije bilo razgovora sa prijateljima i rodbinom, samo sa užom obitelji.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mi smo predali molbu za obradu 12.01. i gotovi smo ovaj tjedan seljemo centrima.isto smo u malom gradu.zovi ih i podsjeti,to je moj savjet.sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •