Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: spustena beba

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno spustena beba

Evo me u 35 tj. i vec dva termina doktor mi govori da je beba spustena i da je to pozitivan znak za sasvim prirodan i lagan porod.
    Znaci, Sami se vec uglavio u karlicu i dubi na glavi (jupi).

U prvoj trudnoci mi doktor nikada nije rekao da je Edi spustena, te sam je prenijela 10 dana. Nadam se da ce Sami doci nekoliko dana pred termin.

p.s Pod ovim "spustena" ne podrazumijeva se spusten stomak, vec spustena beba.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

snorki, pazi kaj ti kažem... ti ovaj put nećeš ni stići do rađaone!
    još nam za koji tjedan javi da si prst-dva otvorena... :namig:

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Stanujem preko puta bolnice. Plus sto MM ima kljuceve za sporedni ulaz, jer tu radi(hi, hi, hiiii). jedino da se ne izvrnem gdje u dvoristu. Ko u filmovima (hi, hiiii)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ajd snorki, samo hrabro... jos ces ti nama tipkati 5-6 tjedana i kukat kad ce vise taj sami...

al ovo sam te htjela pitati - jesi li ti s editom otvorila topic na temu "pukla mi je plodna voda, sto da radim?" i nakon toga je pao forum...? to mi je nekako ostalo u sjecanju i povezujem s tobom, ali vise nisam sigurna...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj sandraf prvotno napisa
    ajd snorki, samo hrabro... jos ces ti nama tipkati 5-6 tjedana i kukat kad ce vise taj sami...

al ovo sam te htjela pitati - jesi li ti s editom otvorila topic na temu "pukla mi je plodna voda, sto da radim?" i nakon toga je pao forum...? to mi je nekako ostalo u sjecanju i povezujem s tobom, ali vise nisam sigurna...
    Jest, jest. Naslov je isao nekako tako, a sta se dalje desavalo sa Forumom, nemam pojma. Odnijela ga voda na nekoliko dana (hi, hiii)

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Snorki, srećice, malo uspori i malo se više odmaraj ako možeš..ako je frka, pošalji Edi k Lovri (jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii)...

I vidim da je već lagana panika, samo se smiri, znaš da će biti sve ok i da ništa neće boliti!!!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam danas 36-1 i dr kaže da je glavica utisnuta u zdjelicu i da sam za prst otvorena,jel to znak da će skoro krenuti ili da se spustio ili....?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

to je znak da je sve kako treba biti i da se možeš nadati laganom i brzom porodu :namig:

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

:D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Romina, kod tebe moze za sest dana pocet (hi, hiii) vec si se pocela otvarat (hi, hi, hiiii) Uglavnom, dobar je znak, jer je jako bitno kako je dijete okrenuto. Ja sam se evo bacila u hodanje, a za koji tjedan idemo u hodajucu ofanzivu. samo da ne prenesem, jer je to cekanje za poludit.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Još su mi na ultrazvuku rekli da je beba zrela da ide van i da je M već zaljepljen za posteljicu ma kaj god to značilo...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Meni je isto to da ne prenesem tako da kad uđem u 37-i tjedan krećem i ja u šetnju.....vidjet ćemo snorki koja je bolje hodala :--)))

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    Još su mi na ultrazvuku rekli da je beba zrela da ide van i da je M već zaljepljen za posteljicu ma kaj god to značilo...
    Sta ti je M? ja to procitala kao tvoj muz (hi, hiii)
    I ti imas vec jednu djevojcicu?

danas sam hodala puna dva sata i sada bih turo odspavala, ali ne da Edita.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

))) Bianca je moja mini maltezerica,a slovo M je skraćeno od Maureno a tako će se zvati pahuljica

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Hej, super ime...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

hrčkić

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I moja se curica spustila prije dva mjeseca... Prije desetak dana sam primjetila da mi se i stomak pravo nisko spustio... A veceras? sav stomak mi je u krilu kad sjedim.. prosto mi smeta.. a ispod grudi vise stomaka nema...a i ledja ma bole malo... mislim da cu uskoro roditi :D :D
    mada se moze prenijeti i po desetak dana.... :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kod mene je slucaj da je beba spustena u karlicu, ali je stomak visoko.
    I kazu da nema to veze jedno sa drugim (smajlic koji slijeze ramenima).
    A iako se beba ranije spusti u karlicu, trudnoca se moze prenijet preko termina.
    bas me interesuje hocemo li mi sa vec spustenom bebom prebacit preko termina (smajli sa upitnikom iznad glave).

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Snorki kad planiraš složit torbu?ja sam uvjerena da će me malecki iznenaditi prije termina a još nemam ni uloške :--)

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Snorki zar si vec u 35 tom tjednu ??? Kako proleti brzo :shock: .
    Ma ne brigaj bona, rodit ces ti vrlo brzo, sto si rekla keks. Cim udjes u 38mi tjednan, pucaj po hodanju, plesanju i znas cemu jos i vidjet ces kako ce Sami izletiti.
    Uff... nije ti lako sada ovo vrijeme na sitno sto brojis zato ti zelim da ti sto lakse bude.

Spremajte uloske i pelene, mogli bi oni i prije nego sto mislite !!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mostarka prvotno napisa
    Snorki zar si vec u 35 tom tjednu ??? Kako proleti brzo :shock: .
    Ma ne brigaj bona, rodit ces ti vrlo brzo, sto si rekla keks. Cim udjes u 38mi tjednan, pucaj po hodanju, plesanju i znas cemu jos i vidjet ces kako ce Sami izletiti.
    Uff... nije ti lako sada ovo vrijeme na sitno sto brojis zato ti zelim da ti sto lakse bude.

Spremajte uloske i pelene, mogli bi oni i prije nego sto mislite !!
    Sutra ulazim u 37 tj, znaci, posljednji deveti mjesec. Naravno, ako opet ne prenesem kao i Editu.
    Cekam nedjelju da dodje mama, pa onda Sami nek dolazi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •