Dobar vam dana samo kratko da se javim .Negdje u ranijium postovima pisala sam kaako želim da MM ode iz mog stana do božića eto na moju veliku žalost no se neće dogoditi s obzirom da si nije našao smještaj . Neznam koliko mu mogu vjerovati da nemože nači potstanarski stan , izgovara se da traže sam studente i ženske osobe . Molim vas za savjet dali sam pametno postupila time što sam mu dopustila da odstane samnom i malenim dok si ne nađe stan .
Zaista više neznam kuda ikakao sve ovo postaviti , željela bih božić i novu godinu imati u miru i veselju sa svojim malim anđelom na žalost i voih dana sam sva uplakana , pogled na mog predivnog sina izami mi suze na oći od sreče ali isto taki i od tuge jer znam koliko sam propatila tokom trudnoće i kasnije .
Jučer mi je bio predivan dan no na žalost moja majka mi ga je malo upropastila ali što čevoek može oćekivati od kronićnog alkića .
Drage moje ponekada pomislim što bih da nema nekih od vas sa ovog foruma koji mi dajete veliku podršku i hvala vam na tome.
![]()
![]()