Drage moje !

Evo da vam se i danas javim , mali i ja smo danas cijeli dan u pokretu , shopping , park , šetnja . spavali i sad čekamo da dođe moj otac pa kidamo nešto klopnut . E da vidim da vas ima jako puno koje me razumijete , no želim razjasniti smao jednu stvar pogotovo tebi sama mama jer mi se nimalo ne sviđa tvoj post . Ja nism palala na njegove suze da se odmah razumijemo , to što sma ja njemu dala vremena da se izjada ne znaći da sam mu popustila a ne pa znam ja što je ssve on ovih 11 godina meni napravio i koliko me povrijedio . Saslišala sma ga kao što bi svaki čovijek ta napravio ako je normalan a to što sma mu rekla da se vrati nije bilo zato što ga zaista želim natrag nego čisti test .
No evo što se danas dogodilo nazvao me da pita kakao sma i kako je mali , ma znam ja da mu mali i ja ništa ne znaćimo ali htio se pokazati , trazgovarali smo i opet je on kao po starom dobrom obićaju plakao i isprćavao mi se za sve loše , ja sma ga naravno saslušala a onda sma mu rekla ali odlućno da se ne vraća osim ako je stavrno ali starno spreman napraviti promijene u svom ponašanju i razmišljenju , da ne želim ono što je do sda bilo . Rekla sam mu da moj sin i ja trebamo miran zivot , da ja trebam muža koji će se brinuti za obitelj , koji će meni biti podrška u svemu a moj sin treba oca u kojega će se ugledati , i da mi nesmijemo nikaao niti u bilo kojem slućaju stavljati teret na naše dijete jar mi nismo imali sjajno i divno dijetinjstvo i da neču dopustiti da moje dijete na bilo koi naćin bude da se tako izrazim upropašteno jer njegov otac ne zna što bi i kaako sma sa sobom .
Rekala sma mu da mu dajem vremena koliko mu treba dasesredi i sabere sam sa sobom ako je potrebno neka traži strućnu pomoć .
Ovih dana sma razgovarala sa psihologicom koja se bavi ovakvim problemima i žena mi je rekla da mu dam vremena do drugog ročišta a ako se do tada stavri ne pomaknu to drugo ročište je i zadnje .
Ovih dana nisam stigla do centra za soc skrb , mali mi je nešto bubani i cendrav pa sam više uz njega no definitivno ću otići porazgovarati , prvenstveno me zanima to uzdržavanje ili alimentacija . Zašto njemu nisu odmah odredili alimentaciju nego uzdržavanje . Imam dosta pitanja za gospodu iz tima .
Eto nadam se da sam svima odgovorila na neke vaše eventualne nedoumice oko mog razvoda .
Još jednom velika vam hvala na svim podrškama .
Pozdrav od Jana -renata i mene .