Poštovanje !

Evo da vam se javim sa malo novosti , moj još uvijek sadašnji mužić me redovito jednom dnevno nazove , pita kakao sam i kakao mali , čak je predložio da se viđamo kao frendovi . Kaže da je svega svjesan svih svojih pogrešaka i da je kakao on kaže " zasrao motku do grla " Naš zadnji razgovor bio je danas popodne kada sam mu rekla da za sada ne želim da se viđamo osim onoga što moramo obaviti , želim da se ovo sve malo slegne i da se ja vratim u normalu jer se moram pripremati za posao .
E da što se tiće alimentacije ( uzdrćžavanja ) razgovarala sam sa mojim ocem u vezi novaca koje moj muž traži od njega rekao mi je da mu neće taj novac dati već će taj novac biti umjesto alimentacije dok se on ne zaposli odnosno dok mu to ne istekne a onda mora nastaviti plaćati alimentaciju kako je propisano sudom .
Ostala su još četiri dana do posredovanja pa ču vidjeti što gospodin ima za reći na ovaj prijedlog .
Rekla sam mu da napiše sve troškove koji su do dana njegovog izlaska iz kuće napravljeni pa će se vidjeti kaako i šta sa tim novcem .
Pozdrav .
Molila bi nekog od vas ako imate slićnih iskuzstava da mi se javite na pp iskljućivo .