Mija puno ti hvala , evo ovih dana nisam stigla po uputnicu za psihologa ali definitivno idem u ponedjeljak po nju a onda lrežćem sa da tako nazovem rehabilitacijom . Danas poslije podne dolazi moj suprug posjetiti malenog . pokušat ću sa njime postići neku nagodbu oko alimentacije , koliko bude mogao s obzirom da je još uvijek nezaposlen i ne namjerava se zaposliti u stalni radni odnos do Rujna .
Nisam baš sigurna koliko će mi moći davati novaca za maloga sada dok ne nije u radnom odnosu ali da mi da i 300 .00 kn bilo bi dostatno za jedan dio Janovih potraba .
Htijela bi sa njime ostati koliko je to moguće u prijateljskim odnosima ako ništa drugo da mali nema trauma .
Jan-renato i ja smo fino ulovili ritam , ma nije se ništa posebno mijenjalo osim što sma ja daleko više smirena , vedrija i sretnija , što su primjetile i mnoge moje priajteljice .
Napravila sam si koncept tako da imam vremena za maloga a i za sebe .
Koliko mi je poznato moj još uvijek sadašmji suprug ponovo je u vezi sa jednom " damom " sa kojiom se viđao i prije nego smo se fizićki razišli .
Osobno mi to ne smeta samo mi je bitno da ne zanemaruje našeg sina .
Eto za sada samo tiliko od mene , pozdrav i svima velika hvala![]()
![]()
![]()
![]()

Odgovori s citatom