Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Kako obući dijete u marami ili slingu?

pupe avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno Kako obući dijete u marami ili slingu?

Imamo mjesec dana i zasad smo iskušali sling. Još moramo razmislit i o marami, htjeli bi je isprobati. Ono što me muči jesu ovi šašavi uvjeti vani. Živimo u Zagrebu i moramo skupljati starijeg momka iz vrtića. Što zimi obući ispod sling ili marame? Znam da im je toplo i da se uzajamno grijemo. Jel potreban skafander? Čini mi se nezgodno u njemu ga ubaciti. A kod kuće? Grjie se pa ne znam jel tutica previše? Od svih stvari to s oblačenjem mi je najveća komplikacija. Ne želim pretjerati i u višku i manjku!

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Nama su tri mjececa i također vodimo starijeg brata u vrtić ujutro i kupimo ga popodne. Za sada ne odijevamo ništa posebno - kako je doma, tako ga utrpam u sling i eventualno preko sebe stavim neku vestu ili kakvu jaknu (do danas mi ni to nije trebalo). Ujutro najčešće zapravo idemo u pidžamici ( 8) , ne ja - malac! ), a popodne, kad je hladnije, samo pazim da ima neke toplije čarapice. E da, i tanka kapica na glavi prema potrebi, ali i to ne treba s obzirom da se sling navlači preko glavice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •