Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: ne dise na nos

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno ne dise na nos

molim vas pomagajte...curici mi curi nosic vec par dana, ali sinoc nije spavala jer joj se izgleda zacepionos.. probala sam pumpicom, ali s tim jako slabo ide a i jako se uplaka, a nakon aspiracije cujem kako su smrklji još uvjek tu... cjelu noc je proplakala jer ne zna disati na usta, a jedino dok pllace nadise se.. da li da joj probam sa nekakvim sprejem, kapima?

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Koliko je mala star? Jeste probali špricati fiziološku otopinu? Ako je mlađa od 1 god. onda može poslije fiziološke i čiščenja nosića i čaj od sljezovog korijena špricom u nosić.
    Baš zbog začepljenog nosića sam kupila inhalator. E, da sam barem ranije čitala rodin forum. :/
    A vama još i i da što prije ozdravi.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ima mjesec i 7 dana... nisam probala sa fiziološkom, jer nemam s čim (nemam ni jedanu strcaljku )...
    o kakvom je inhalatou rijec>?
    hvala ijepim zeljama na...

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

anna, ne treba ti štrcaljka za fiziološku. možeš kupiti fiziološku u ampulicama i samo "usipati" u nosić.
    plus,preporučila bih ti da nabaviš bilo koji aspirator,imaš ih na tone, one "ručne", štrcaljke gdje jedan kraj staviš sebi u usta i izvlačiš usisavanjem vlastitog zraka, električne, na baterije, s nastavkom na usisavač...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala,pomaže za sada... ljepo joj nakapam, a potom aspiratoricem izvucem... samo da joj se prosiri na grlo i usi..pozdrAV

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •