-
ne dise na nos
molim vas pomagajte...curici mi curi nosic vec par dana, ali sinoc nije spavala jer joj se izgleda zacepionos.. probala sam pumpicom, ali s tim jako slabo ide a i jako se uplaka, a nakon aspiracije cujem kako su smrklji još uvjek tu... cjelu noc je proplakala jer ne zna disati na usta, a jedino dok pllace nadise se.. da li da joj probam sa nekakvim sprejem, kapima?
-
Koliko je mala star? Jeste probali špricati fiziološku otopinu? Ako je mlađa od 1 god. onda može poslije fiziološke i čiščenja nosića i čaj od sljezovog korijena špricom u nosić.
Baš zbog začepljenog nosića sam kupila inhalator. E, da sam barem ranije čitala rodin forum. :/
A vama još i
i da što prije ozdravi.
-
ima mjesec i 7 dana... nisam probala sa fiziološkom, jer nemam s čim (nemam ni jedanu strcaljku )...
o kakvom je inhalatou rijec>?
hvala ijepim zeljama na...
-
anna, ne treba ti štrcaljka za fiziološku. možeš kupiti fiziološku u ampulicama i samo "usipati" u nosić.
plus,preporučila bih ti da nabaviš bilo koji aspirator,imaš ih na tone, one "ručne", štrcaljke gdje jedan kraj staviš sebi u usta i izvlačiš usisavanjem vlastitog zraka, električne, na baterije, s nastavkom na usisavač...
-
hvala,pomaže za sada... ljepo joj nakapam, a potom aspiratoricem izvucem... samo da joj se prosiri na grlo i usi..pozdrAV
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma