Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: noćni podoji

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno noćni podoji

Pozdrav!
    Moj skoro tromjesečni sin ( 11.3. bit će 3 mj) noćas je spavao od 20:00 do 5:00. Trebam li ga buditi za noćne podoje jer znam koliko su važni za stvaranje mlijeka? Prva dvojica budila su se noću i previše pa nisam imala tih dilema.
    Od jutros se budi svaki čas i sisa kao da želi nadoknaditi noćašnje nesisanje.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako dobro napreduje (tj. dobro dobiva na kilazi ovih mjeseci), pusti ga da sam diktira ritam. I sasvim je normalno da nadoknadjuje onda ujutro posto nije sisao po noci.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ma samo nek se on budi koliko hoće. kad mu vidim osmijeh čim namiriše siku ja se rastopim

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ma, hajde, babyblue, što ti je tri buđenja noću? Mi se budimo desetak puta (otvorila sam i topic o tome)...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno noćno

slažem se s Anchie.
    Grga se nikada nije budio po noći i duuugo sam ga dojila. Bebe (pod uvjetom da je sve ok) same znaju kad su gladne.

Mostarka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

I ja se takodjer slazem sa Anchie, ako on dobro napreduje onda nema nikakve potrebe za budjenjem a eto imas ih vec dvoje i znas i sama da imaju svoje periode koje cesto mijenjaju dok su tako mali.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi se budimo u 03,00, ko urica, i dobro da je tako jer bi mi cike eksplodirale da nije tako.
    Ne budi dijete, uživaj u spavanju!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •