Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: + NA TESTU, a ja prokrvarila...

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno + NA TESTU, a ja prokrvarila...

što to znači, da li je moguče da je test pogriješio, molim Vas ako netko ima iskustva s time? menga mi je kasnila 4 dana, jučer sam napravila prvi test, bila je jako blijeda crta, ali je bila tu...jutros sam napravila test sa prvom mokračom, bila je crta, bolje se vidjela, da bi oko jedan sat prokrvarila....da li je test pogriješio, kako može pogriješiti?
    čini mi se da nije klasična menga, onak ima dosta krvave sluzi i kao mali ugruščići...
    sutra ću zvati gina da me primi, ali šta vrijedi, ako krvarim ne može mi ni napraviti UZV...ili može, ne znam...
    ja sam u 6 generalnih koma, ponadala sam se užasno i sad mi se sve srušilo...
    evo testa, ne vidi se baš dobro, slikano je mobom, ali cure vele da se vidi crta....

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

http://public.fotki.com/ami1/hm/img050.html
    http://public.fotki.com/ami1/hm/img051.html
    evo slike, jako je mutno, slikano je mobom, crta se ne vidi jako, ali ako se bolje pogleda, tu je

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nadam se da si trudna
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ovakva blijeda crta je bila meni. Vadila sam betu i bila je negativna, odnosno nešto sitno povišena. Giekolog mi je rekao da se to dešava kada se dva hormona poklope, alfa i beta tako nešto, mislim štitnjače i beta HCG.

Ipak, nadam se da je T, od sveg srca se nadam

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Vidi se crtica!!! Nadam se da će sve biti ok. Isto tako je bilo i mojoj frendici, trebala je strogo mirovati, bio je hematom u pitanju, krvarila je 4 mjeseca. Al je na kraju sve dobro prošlo, rodila se prekrasna curka.
    Drž se i obavezno sutra kod doktora!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za T od sveg
    ali moguće je da je i biokemijska T
    evo jedna tema o tome http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...d561b2cf833c67
    ipak mislim da ti je odlazak doktoru i vađenje bete ipak najbolje rješenje
    znam tvoju priću i želim ti malog čim prije

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za T iz sveg srca
    pirica je dala savjet s kojim se slažem, sretno

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Potpisujem piricu!
    Jedina potvrda trudnoće u ovaj fazi je visina beta HCG iz krvi (uzv se ne može utvrditi), radi se na uputnicu a može se napraviti i u privatnim labosima.
    Po nekim studijama, cca 40% začeća završava spontanim u ranoj fazi i to kao nešto malo zakašnjela menstruacija :/ Većina žena uopće nije svjesna da je došlo do začeća!
    Isto tako, krvarenja u radnoj trudnoći nisu rijetka (ja sam kratko prokrvarila u petom tjednu ali se trudnoća održala uz strogo mirovanje).
    Ako ti beta bude veća od 50, preporučam ležanje i terapiju progesteronom.
    U svakom slučaju, sretno!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A mi ovdje govorimo o prirodnoj trudnoći ili??? Ako je prirodna trudnoća i ako kasni M 4 dana onda se treba vidjeti crtica.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

sretno
    idi vaditi betu da budeš sigurna

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

normalna je trudnoča i 4 dana mi je kasnila

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nisam s ovog pdf-a, pa te ne znam, ali moram da pitam da li pratiš bazalnu temperaturu, tj. da li tačno znaš kad ti je bila ovulacija? Na osnovu čega kažeš da ti je M kasnila 4 dana? Možda je crtica bleda zato što je O bila kasnije. Možda krvariš zbog hematoma, kao što reče Straško.

Milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve ok i da ti se bebolina ostane svih 9 meseci u buši, pa tek onda mož napolje

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

iirraarraa, nadam se da je sve OK, ali obavezno kod doktora. U medjuvremenu, miruj, pij puno tekucine i nemoj raditi nikakve fizicke napore. Inace, ako si koristila kvalitetan test za trudnocu, 99.9% je vjerojatnost da je pokazao tocno, odnosno da si trudna. UZV se moze napraviti bez obzira na krvarenje. Sretno!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Naomi prvotno napisa
    iirraarraa,Inace, ako si koristila kvalitetan test za trudnocu
    ..ako dobro prepoznajem trakicu (nije da ih bas da ih puno poznajem), ne bih se oslonila na taj test. Koristila sam ga prije nekoliko ciklusa, platila gotovo nista kuna i dobila rezultat od kojeg sam se skoro onesvijestila.

Sve u svemu, svakako se javi doktoru. Sretno!

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni je taj test bio ok. Prvi put isto jedva vidljivo, drugi put jasna crtica.

Jedino što je sad sigurno je vađenje bete. Držim fige i šaljem ~~~~~~!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Diami prvotno napisa
    Jedino što je sad sigurno je vađenje bete. Držim fige i šaljem ~~~~~~!
    Potpisujem i rješili smo dilemu. Želim ti T od srca

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je u prvoj trudnoći test pokazao + a dva dana kasnije sam jako prokrvarila dok sam se spremala na UZV. dr je svejedno napravio UZV, potvrdio je da se vidi žumanjčana vrećica, ali bez srčanog odjeka - dobila sam Dabrostone, uputnicu za Betu, strogo mirovanje i ponovnu kontrolu za tjedan dana. Tada je srce počelo kucati, ali sam još uvijek krvarila, krvarenje je prestalo tek za nekih 2 tjedna. poslije je sve bilo OK, čak sam se vratila i na posao na par mjeseci

nadam se da će i kod tebe biti sve OK

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Re: + NA TESTU, a ja prokrvarila...

Citiraj iirraarraa prvotno napisa
    što to znači, da li je moguče da je test pogriješio, molim Vas ako netko ima iskustva s time? menga mi je kasnila 4 dana, jučer sam napravila prvi test, bila je jako blijeda crta, ali je bila tu...jutros sam napravila test sa prvom mokračom, bila je crta, bolje se vidjela, da bi oko jedan sat prokrvarila....da li je test pogriješio, kako može pogriješiti?
    čini mi se da nije klasična menga, onak ima dosta krvave sluzi i kao mali ugruščići...
    sutra ću zvati gina da me primi, ali šta vrijedi, ako krvarim ne može mi ni napraviti UZV...ili može, ne znam...
    ja sam u 6 generalnih koma, ponadala sam se užasno i sad mi se sve srušilo...
    evo testa, ne vidi se baš dobro, slikano je mobom, ali cure vele da se vidi crta....
    Drago i je da si nam se i ovdje pridružila. Ja sam isto krvarila na početku trudnoće i to je trajalo nekih tjedan dana. Mirovala sam i pila dabrostone. Nadam se da je sve u redu i da ću biti do kraja sve ok.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

iirraarraa ,jesi bila vaditi betu?

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jesam, beta je nažalost 2, tako da ništa od trudnoče...idemo dalje, više neću raditi nikakve testove, kad bude kasnila, idem ginu i znati ću sto posto što je, a ovo sve skupa, s obzirom na što sam sve prošla, mi je malo bilo previše...hvala Vam cure na podršci

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

[code]
    jesam, beta je nažalost 2, tako da ništa od trudnoče...idemo dalje, više neću raditi nikakve testove, kad bude kasnila, idem ginu i znati ću sto posto što je, a ovo sve skupa, s obzirom na što sam sve prošla, mi je malo bilo previše...hvala Vam cure na podršci
    [/code]
    žao mi je

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a joj, bas mi je zao
    nadam se da ces uskoro zatrudniti

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Žao mi je

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nadam se da će uskoro biti plusić. Moraš se opustiti!

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Žao mi je!

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

izgleda da je bio tihi pobačaj, sad je sve ok, ja sam dobro....hvala vam na podršci

Naomi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zao mi je, drzi se.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

žao mi je

Tatsha avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

izgleda da je bio tihi pobačaj, sad je sve ok, ja sam dobro....hvala vam na podršci
    žao mi je vidjela sam i na drugom forumu što ti je, drži se i nemoj praviti testove tako rano, ovakve stvari su "normalne", ali ne znači da ćemo ih mi tako lako prihvatiti

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Tatsha prvotno napisa

žao mi je vidjela sam i na drugom forumu što ti je, drži se i nemoj praviti testove tako rano, ovakve stvari su "normalne", ali ne znači da ćemo ih mi tako lako prihvatiti
    Potpisujem.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Žao mi je

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

zao mi je koka

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

cure imam ja pitanjce. prošla m mi je bila 13.6 a ovaj mj 5.7 inače mi ciklus traje 30 dana i vise ali nikad manje.. ujutro kad sam se probudila :? na wc-u. uplašila sam se da nije trudnoća pa sam taj dan navećer napravila test iako sam mislila da je prerano da išta pokaže i ništa. krvarila am 4 dana i osječam užasnu glad stalno.... inače mi menga traje 6-7 dana. prvi dan "menge" me užasno bolio trbuh. dali je moguče da je bila "lažna menga" i da ipak nešto ima??? usput jako me bole leđa i drži me štucavica.. ako je bila menga jako me iznenadila.... pozdrav

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

zaboravila... imam policistične jajnike i zato su mi ciklusi produženi, a mi radimo na bebi..........

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

bok..
    i ja sam imala boikemijsku trudnoću prošli mjesec sad mi kasni 2 dana
    sad neznam da li su mi se poremetili ciklusi ili sam možda trudna :D da li je imao tko takvo iskustvo...
    strah me raditi test...

Crtica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    Njemacka/tko je blizu neka svrati na kavu

Početno

Tiki81 pozdrav,znaci ipak kasni.Jos od moga spontanog razmisljam sta je sa tobom,tj tvojom m,.Ovi dani su ti vjerujem najgori,taman se ponadas,ili se jos nenads,a srce hoce.Iskreno se nadam da ce ddddddddddddddugo kasniti,i da ces nas za koji dan obradovati.U ovakvim situacijama se uvjek bojim onog visokog letenja,pa onda boli kada padamo.Nadam se sa tobom da je to,to.Za pocetak ti saljem veliki pozdrav i i cekamo dalje da javis.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Crtica prvotno napisa
    Tiki81 pozdrav,znaci ipak kasni.Jos od moga spontanog razmisljam sta je sa tobom,tj tvojom m,.Ovi dani su ti vjerujem najgori,taman se ponadas,ili se jos nenads,a srce hoce.Iskreno se nadam da ce ddddddddddddddugo kasniti,i da ces nas za koji dan obradovati.U ovakvim situacijama se uvjek bojim onog visokog letenja,pa onda boli kada padamo.Nadam se sa tobom da je to,to.Za pocetak ti saljem veliki pozdrav i i cekamo dalje da javis.
    hvala crtica...
    eto odlučili smo ići dalje jer sam stalno razmišljala o tome šta mi
    se dogodilo...
    i eto sad sam malo mirnija radujem se u sebi,imam neki osjećaj da m neću dobiti :D
    i sad to grozno čekanje...
    hvala ti na željama kako si ti jesi bolje?

Crtica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    Njemacka/tko je blizu neka svrati na kavu

Početno

super,mislim da ste dobro odlucili,tim vise sto ti nemoras cekati par mjeseci da se tjelo oporavi.Nekako razmisljam svaki novi pokusaj ce ti dati vise elana i motivacije za dalje,u takvim slucajevima sam citala da vrlo brzo dode do ponovne trudnoce,tim vise ako sam dobro shvatila vi nemate problema sa sterilitetom sa bilo koje strane.E to je ono sto nama neda da se pokrenemo,jos sve jako boli,znam da ce vrijeme uciniti svoje,samo.....
    Ja neznam sta da odlucim kao ni moj suprug,za dalje osim volje moramo imati hrpetinu novaca,koje smo jedva usparali za ovaj postupak,a za drugi se moramo jos jakkkkko puno zrtvovati.I to je ono najgore,barem meni neznam gdje da nadem novu nadu,u novom ciklusu sta mi vrjedi,iskreno ja sam potonula,nakon prvoga icsi postupka kada se pokazalo da sam ipak trdna jer nisam vjerovala da ce bas nas ta sreca opaliti,ustvari bojala sam se nadati jer postotak i nije neki,uopce nisam razmisljala da ce krenuti nesto po zlu,bas zato sto sam se dobro osjecala,ali...
    Zato me raduje sto si se digla i nedaj se,neposustaj svaki ciklus ti je dobitan i besplatanHtjela sam ti samo reci vjeruj i ako nebude ovaj,vjeruj bit ce iduci,kod tebe je samo pitanje koji je dobitan,ti vjeruj,a mi smo uz tebe i saljemo ti veliku

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo i ovde da postam priču koja diže i koja je tako dirljiva.
    Izvor: roditelj.portal.com
    Meni se jaaaako dojmila:

Ovo je jedna divna priča koju sam morala da podelim sa vama(više je za one koji sumnjaju da Bog postoji)

Postoji li život poslije rođenja?
    (razgovor blizanaca u majčinoj utrobi)

- Vjeruješ li u život poslije rođenja?
    - Naravno, sigurno postoji nešto nakon rođenja. Možda smo ovdje baš zato da se pripravimo na život poslije rođenja.
    - To je glupost. Nema života poslije rođenja. Kako bi taj život uopće izgledao?
    - Ne znam točno, ali uvjeren sam da će biti više svjetla i da ćemo moći hodati i jesti svojim ustima.
    - To je potpuna glupost. Znaš da je nemoguće trčati i jesti svojim ustima. Pa zato imamo pupčanu vrpcu. Kažem ti, poslije rođenja nema života.
    - Pupčana vrpca je prekratka. Uvjeren sam da postoji nešto poslije rođenja. Nešto posve drukčije od ovoga što živimo sada.
    - Ali nitko se nije vratio od tamo. Život se poslije rođenja završava. Osim toga, život nije ništa drugo nego postojanje u uskoj i mračnoj okolini.
    - Pa ne znam baš točno kako izgleda život poslije rođenja, ali ćemo u svakom slučaju sresti našu mamu. Ona će se brinuti za nas.
    - Mama?!? Ti vjeruješ u mamu! Gdje bi po tvome ta mama bila?
    - Svuda oko nas, naravno. Zahvaljujući njoj živimo, bez nje ne bismo uopće postojali.
    - Ne vjerujem. Mamu nisam nikada vidio, zato je jasno da ne postoji.
    - Da, moguće, ali ponekad, kada smo potpuno mirni, možemo je čuti kako pjeva i miluje naš svijet. Znaš, uvjeren sam da naš život poslije rođenja zapravo tek počinje.

ZATO VERUJTE DA BOG POSTOJI,MOLITE SE ISKRENO I DAĆE VAM SVAKO DOBRO
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što pre vaši plusići budu vaša stvarnost i da se pretvore u najdivnija bića-vaše bebice!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Vanesax super pričica baš sam se nasmijala i zamislila moje bebice kako tako pričaju. U nas i je takva situacija, ja sam skeptična kad se govori o Bogu, a mm nekako uvjeren da postoji

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Crtica prvotno napisa
    super,mislim da ste dobro odlucili,tim vise sto ti nemoras cekati par mjeseci da se tjelo oporavi.Nekako razmisljam svaki novi pokusaj ce ti dati vise elana i motivacije za dalje,u takvim slucajevima sam citala da vrlo brzo dode do ponovne trudnoce,tim vise ako sam dobro shvatila vi nemate problema sa sterilitetom sa bilo koje strane.E to je ono sto nama neda da se pokrenemo,jos sve jako boli,znam da ce vrijeme uciniti svoje,samo.....
    Ja neznam sta da odlucim kao ni moj suprug,za dalje osim volje moramo imati hrpetinu novaca,koje smo jedva usparali za ovaj postupak,a za drugi se moramo jos jakkkkko puno zrtvovati.I to je ono najgore,barem meni neznam gdje da nadem novu nadu,u novom ciklusu sta mi vrjedi,iskreno ja sam potonula,nakon prvoga icsi postupka kada se pokazalo da sam ipak trdna jer nisam vjerovala da ce bas nas ta sreca opaliti,ustvari bojala sam se nadati jer postotak i nije neki,uopce nisam razmisljala da ce krenuti nesto po zlu,bas zato sto sam se dobro osjecala,ali...
    Zato me raduje sto si se digla i nedaj se,neposustaj svaki ciklus ti je dobitan i besplatanHtjela sam ti samo reci vjeruj i ako nebude ovaj,vjeruj bit ce iduci,kod tebe je samo pitanje koji je dobitan,ti vjeruj,a mi smo uz tebe i saljemo ti veliku
    hvala ti crtica na utjehi baš sam si danas razmišljala koliko si draga i dobra osoba znam da se moje strpljenje ne može mjeriti s tvojim
    ali ta tvoja dobrota će sigurno uroditi plodom jer to zaslužuješ
    hvala ti na svemu i nadam se da ću ti se javiti s lijepim vjestima a nakon mene želim da i ti to objaviš...
    želim ti svu sreću u sljedećem postupku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •