Imam jedan veliki problem, pa Vas molim za pomoć. Moja 6-godišnja kći se panično boji zubara, a sve zbog jedne zubarice koja je prilikom popravljanja postala gruba i nije reagirala na bol kod nje. Pri idućem posjetu nastavila je grubim nastupom i vikanjem u stilu "plaćeš bez veze, ne pereš zube" i slično. Do tada nije bilo nikakvih problema i popravile smo 3 zuba i sva je bila sretna kad je trebalo ići zubaru. I vadila je bez ikakvih problema 4 mlječna zubića. Nakon tog neugodnog posjeta promjenile smo 2 zubara i nijedan je nije uspio nagovoriti. Kod kuće se dogovorimo i sve je u redu, a onda odustane. Jako sam zabrinuta jer joj se kvari trajni zub, a nikava obećanja i nagovaranja nam ne pomažu. Pokušali smo i podmićivanje (čak sa mobitelom) i vikanjem, ljutnjom ali ništa. Kako da se riješi straha kad ne želi pokušati popraviti zub. Kaže da se boji brusilice i brušenja. Živimo u maloj sredini pa nemamo mogućnost opet tražiti novog zubara. Da li bi trebale posjetiti psihologa? Molim pomoć!!!!!!