Citiraj Bubica prvotno napisa
ja se osjecam dovoljno komtepentna (ne po rodi, nego po svom obrazovanju) da mogu s liječnikom razgovarati o liječenju svoje djece. Na stranu to sto bi lijecnika, koji bi mi na moje pitanje odgovorio na citirani nacin smatrala osobom koja se skriva iza strucnih termina i sto bi ga mogla educirati o tome kako se primjereno komunicira s pacijentima...
super za tebe. ja sam tata-mata na tom području. i to otvoreno priznam. upotrebljavao on stručne izraze ili ne. i samo dodatno mi predstavlja problem kad mi veli: što vi o tome mislite ?! pa šta imam misliti. :? ja njega mogu uspješno razvesti, ako mu je do toga, al mu dati svoje mišljenje o predstojećoj operaciji, ne mogu. jedino što mogu je konzultirati još jednog lječnika, što često i učinim i unaprijed obavijestim. i sve pet.

Kad smo kod sokova, ja sam za to da im se ograniči upotreba (jednom kad se uvede dohrana) samo zato što mislim da je važno da se djeca nauče piti vodu. Dakle, da nauče da se žeđ gasi vodom.
potpisujem. mi smo tu zeznuli stvar. i tek se sad navikavamo na vodu. naravno, jako teško.