-
radi kako ti misliš da je najbolje. Iskreno ne mislim da ćeš pogriješiti i ako započneš sa dohranom i ako nastaviš samo dojiti do 6 mjeseca. Iako, malo mi je nejasno kako beba koja ne sjedi (čak se u većini slučajeva ne može sama u viperu posjesti u sjedeći položaj) može jesti kašice. Ja se uvijek sjećam kako mi je mama govorila da ne jedem u ležećem položaju, i to sam već bila veeelika, jer ću se ugušiti. Ne kužim zakaj bi se za bebu primjenjivala dugačija pravila. Sokići o.k., ali kašice :? Možda se ta dohrana kašicama sastoji od toga da bebi malo staviš na jezik da se uči na okus, a ne na ozbiljnu dohranu. I da, znam masu beba koje su dojene i ne žele uopće piti na dudu, tak da ako se ipak odlučiš za sokiće - good luck, trebat će ti. A što se tiče tih novih smjernica u dohrani, to sam i ja čula i pročitala, ali nije bio razlog tome ovaj koji si ti navela, nego taj da su skužili da je većina isključivo dojene djece do 6. mjeseca anemična, ali velim tako sam čula i/ili pročitala, ne znam više.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma