njihovo povrće je u zadnje vrijeme prilično veliko i pravilnog oblika.
I eko uzgoj može dati lijepe i pravilne oblike... ne mora nužno zdravo izgledati kojekako.
Kod nas je, kažu, teško dobiti certifikat i puno ih provjeravaju, pa mislim da oni koji su ga dobili ne muljaju jer im je u interesu zadržati kupce a i famoznu titulu.
Mi u zadnje vrijeme češće kupimo kod Mavrovića i Severa. U ribarnici nam kažu kada je riba iz mora a ne iz uzgoja (jer prevladava ona iz uzgoja), a mi im, eto, vjerujemo.
Ja ne znam za meso. To mi je najteže. Sve mi se više gadi, manje ga stavljam na stol, smrdi mi... ima neko eko-meso? Ja bih najradije u vegetarijance, tako su mi razni prilozi o antibioticima i svemu ostalome, ogadili meso. No, smatram da bi pak trebalo konzumirati i njega pa tražim neko domaće. Inače, svekar nabavlja kozliće s Velebita - to je skroz nešto drugo od ovih stvari iz mesnica...