Drage moje,danas mi je 11 dan od transferod juče krvarim i to dosta,danas 11. dana od ET radila betu koja je 11.
U panici sam,devojke,pomagajte!!!
Drage moje,danas mi je 11 dan od transferod juče krvarim i to dosta,danas 11. dana od ET radila betu koja je 11.
U panici sam,devojke,pomagajte!!!
uf.
sad ama baš ništa ne možeš osim prepustiti se i čekati da vidiš kud to vodi.
nisam te utješila, ali bolje da ti ne dajme lažnu nadu.
sve je moguće, miruj!
![]()
![]()
beba, najčešće se tu radio o tzv. biokemijskoj trudnoći koja nije prava trudnoća - računaj da bi se trebala duplat tj. skočit za barem 60% svaka 2 dana, na način da bi 14. dan od ET-a trebala bit troznamenkasta, ova od 11 bi, da se dupla, 14. dan od ET-a, računajući ET kao nulti, onda bila nešto oko 30, ako sam dobro nabrzaka, što nije OK. Vibram ti za čudo, koje je uvijek moguće, ali nije baš vjerojatno, a u svakom slučaju, za uspjeh u nekom idućem postupkubeba prvotno napisa
!
Cure su ti već rekle sve što bih i ja... Lezi, smiri se (makar i tableticom) i jedino što možeš učiniti je čekati![]()
Uf nema s tim iskustva još, ali javljam ti se da vibram za dobar ishod, kad ti one kažu miruj, miruj i želim ti svu sreću![]()
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[b]beba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za![]()
Nitko nemože pomoći. Ostaje sve ili ništa.
Drži se i miruj!
Sretno!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Moj cenjeni i uvaženi doktor Z.Stanković iz Jevremove kaže da mogu biti dve solucije,prva da ne ide kako treba,a druga ba će to biti sve o.k i da je beta mala jer sam rano radila betu.Na moje pitanje da se i pored obilnog krvarenja plod održi,kaže da se više puta dešavala da se menstruacija pojavljuje u trudnoći i da to izađe na dobro.-Mirovanje,pojačana terapija utrogestana i ponavljanje beta.
Cure,držite mi fige,pusa.
beba drzi se,odmraj i od svegti zelim da se
ugnjezde i da odluce ostati kod svoje mamice
![]()
![]()
![]()
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i od mene da sve zavrsi pozitivno!
beba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu betu
miruj to je jedino što sada možeš napraviti![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro
miruj to je jedino što sada možeš napraviti![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude dobro
smiri se i miruj! možda sve bude ok!![]()
![]()
bebo, kad vadiš ponovo betu? Pozdrav draga, i drži se... a ja ti šaljem pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve izađe na dobro
Cure moje jutros sam radila betu i sada su mi javili rezultat.Ona se duplirala i sada je 20.Kaže mi sestra iz Jevremove da je dobro što nije spala i što se uduplirala.Kontrola u ponedeljak.Šta kaže?Sludela sam načisto.....
dobro je što se poduplala
možda su drugačije vrijednosti u pitanju (a da ih nazoveš i pitaš kolika je beta inače u prosjeku 13. dan ET), nego kod nas po laboratorijima?
a jel još uvijek krvariš?
vibram da sve bude ok.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beba,meni to lici na dobro,beta se ipak duplirala...mozda se embrion kasno primio za matericu.
NAVIJAM ZA TRUDNOCU,nadam se da ce sve biti ok!!!
Leskari,odmaraj i misli POZITIVNO.
Koliko ja znam Stankovic ne bi rekao tako nesto,ako nije siguran u to.
DRZIM PALCEVE!!
Sluđena sam,dobro je što se udupliralo,krvarenje sepolako smiruje,zaista je kao prava menstruacija billo.Kada sam pitala doktora Z.Stankovića da li može i pored tolikog krvarenja da izađe na dobro on mi je rekao znate preko koliko trudnoća je bilo menstruacija i sve je do kraja bilo o.k.
Moramo da mu verujemo,zaista je čovek na prvom mestu.
Ljubim vas....
beba držim fige da uspije i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Mislim da je dobar znak da se beta duplirala i da je krvarenje stalo a mala cifra bete je zbilja moguća ako se embrij kasnije implantirao.![]()
nadam se da ce sve biti dobro
![]()
beba, ovo su dobre vijesti od tebe, čekamo ponedjeljak i ~~~~~~~~
beba ~~~~~~ da sve bude sve ok i da nam u ponedjeljak javis lijepe vijesti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
beba - da je mrvuljak bio hrabar i jak![]()
bebaima li kakvih novosti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok
Više nisam pametna.Krvarenje je od juče počelo d ase smiruje da bi se danas poslepodne opet pojačalo.Sad se bojim da nije možda i onaj jedan koji se zakačio,otkačio.
Da li to može da bude znak?
Krvarenje je počelo pre četiri dana i zaista je bilo obilno.
Devojke,izludeću....
Kao nemoj o tome da razmišljaš...
Nadam se da će i kod mene izaći na dobro.Kupila sam gramen plus i malo pre sam uradila test,ima dve crte.
Beba,ne preostaje ti nista nego da cekas...
Cim je test pokazao dve crtice,mislim da je sa bebom sve ok i da beta raste....
Jesu ti ovi u Jevremovoj dali progesteron inekcije?Znam da nekima daju kao podrsku rizicnoj trudnoci....
Samo opusteno....
NADAM SE DA CE SVE BITI OK!!
beba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK
Nisu mi još uvek dali progesteron inekcije,trebam u ponedeljak da sečujem sa doktorom.Ja sam u svojoj prvoj trudnoći odmah po pozitivnoj beti krenula sa inekcijama,videćemo.
Beba-ako je test pokazao plus i beta raste biti ce sve u redu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude u redu![]()
evo još malo vibra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Hvala vam devojke puno,sutra se javljam čim saznam kolika je beta.
Fige...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvicu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu i da to krvarenje prestane![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~