Moja teorija je kupuj bodulsko. Znaci Cres, Rab Krk jer oni nece dati puno novaca za kemiju
ali njih i nema puno na placi a i vaga i cijena im je bodulska.
Ponekad kupim i dalmatinsko ali izbjegavam Kastela zbog zagadjenja, pa ako mi kazu od splita ja produzim. Iako to nije nikakva garancija da nisam kupila bas neki drugi shit.
Inace smo s s tzv. domacim kastavskim, pehlinskim ili vezickim vec opekli pa to zaobilazim u velikom luku.

Jos pazljivija sam otkada An ima alergiju pa stvarno posvetim paznju sto cu kupiti - imala je i reakciju na mrkvu, ali ako je mrkva stvarno iz bio uzgoja reakcije nema.

Jos i ovo: u pasazu u Krizanicevoj ulici je otvorena EKO oaza. Za sada je moguce samo degustirati ali gospodja planira prodavati i ekoloski uzgojeno voce i povrce te standardnu "zdravu" hranu.
Krizaniceva vam je ona ulica sto od Konta ide prema Zavodu za zaposljavanje a EKO oaza je obicno otvorena od 17 - 20.