dobio je oskar u skoli besplatni zvrk i uz njega cd i na njemui neke igrice, izmedju ostalog i ova
i onda smo je instalirali i taman kad smo se zapalili isteklo nam sat vremena kolko je mozes koristiti da ne platis
igrica je fora
imas tvornicu cokolade i moras putovat po svijetu i skupljat sastojke za coksu, raznosit ljubavna pisma okolo i slicno... pa onda kupujes te sastojke na raznim trznicama, pa se mozes cjenkat... pa onda saznas i svasta o povijesti cokolade i tako to... problem je jedino sto je sve na ebgleskom i moras citat klincima, al fakat brzo skontaju i danas su kad bi im iskocio prozor vec cca. kuzili sto trebaju, jer su cak i neke engleske rijeci uspjeli zapamtiti
i odlucim ja riskirat 19,99 dolara i kupit im igricu, al nisam mogla nac karticu jucer
i danas napisem Chocolatier u pretraznik i izmedju ostalog izgugla mi i "Play Free - No time limits! - This game is brought to you by our sponsors. -It is always free."
i instalirasmo je mi s tog linka
i radi
jedino sto svakih 10tak minuta iskoci neki prozor u kojem pise da su nam igranje omogucili sponzori, pa ak vas to ne sekira evo link http://www.iwin.com/games/chocolatier
izgugla mi je i neki link s torentima, al kolko sam skuzila to je zabranjeno pa vam ga necu dat![]()