Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: opadanje majcinog imuniteta

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno opadanje majcinog imuniteta

Mali je nedavno navrsio godinu dana,dojen je, zdrav i veseli. Ali ja se fizicki osjecam sve gore.Najprije sam dobila alergiju koju nikad prije nisam imala.Sad imam poveci herpes na nozi.Doc kaze da mi je pao imunitet, pa da je od toga.Pijem cijelo vrijeme prenatal od twinlaba, ali izgleda ne pomaze. Tako da sam na kraju pocela razmisljati o prestanku dojenja. Napominjem da moj sincek intenzivno doji i danju i nocu, i jede vrlo malo druge hrane. Kad je s bakom onda cak nesto i proba, ali sa mnom nece nista drugo osim cike. U biti, on zivi jos uvijek samo od cike.
    E, da druga stvar je to da jos nisam dobila mjesecnicu,a druga beba nam je uskoro u planu, pa bi prestankom dojenja to mogli i ostvariti.
    Sta da radim? Meni je inace skroz ok dojiti,ne mogu zamisliti da prestanemo... :/

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Jednostavno je: stavis na vagu sve pluseve i minuse ... Najcesce nije dojenje krivo za imunitet, nego kvaliteta i nacin prehrane, umor i neispavanost i tko zna sto sve jos...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Postoji ti jedan super med koji ti ja pijem od kad se Janko rodio. Inače je to prirodni med, tu kod nas košta 80-ak kuna ali mislim da ga ima za kupiti i u Istri, ako žekiš napiši gdje živiš da pogledam da li ima tamo ljekarna koja drži taj med. Inače je dobro i za trudnice i za dojilje a i za bebače dojilja...

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super za med, ja nisam ga nisam uzimala, ali vjerujem da pomaze....jedino, budi operzna s uvodjenjem meda bebama, ne preporucuju se davati med djeci mladjoj od 3 godine, koliko ja znam....

ja sam uzimala jedno vrijeme multivitamine i pomogli su mi, jer sam iscrpljena usla i u trudnocu i dojenje .....
    a ako zelis da ti se vrati ovulacija, mozda da prestanes dojiti samo po noci, jedna mama s foruma je tako napravila i evo , sad doji u tanedmu ....

sretno

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Zrinka, znam ovo za klince, ne pada mi napamet davati mu med. Ovaj med dobiva preko mog mlijeka. Meni je stvarno super. Inače sam slabijeg imuniteta i niski tlak, ali dok pijem taj med osjećam se savršeno. Sad sam imala pauzu od mjesec dana i odmah nevolje, 3 herpesa (na ustima) u 2 tjedna, neki dan me uhvatila takva slabost da nisam mogla ustati...I brzo odjurila prekjučer po medek...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ana.m , ajde mi reci koji ti je taj med.Ja inace dosta cesto jedem med na kruhu za dorucak, zajedno sa margom. Pijem i dvije kapsule prenatala od Twinlaaba, a neki dan sam kupila u apoteci L-lysine, isto od Twinlaba, za podizanje imuniteta. Tlak nisam mjerila dosta dugo, ali koliko znam oduvijek sam imala niski. Cak i u trudnoci. E, da isla sam vaditi krv, da vidim kako stojim sa zeljezom.
    Jedna doc mi je rekla da opadanje imuniteta moze imati veze i sa time sto sam prestala vjezbati (isla sam u teretanu do prije mjesec-dva), jer se vjezbom odrzava zdravo tijelo. Tako da sam odlucila ponovo poceti neku rekreaciju kad mi prodje ovaj herpes.
    A za nedojenje preko noci, to stvarno ne znam kako izvesti, jer je to u biti razdoblje u kojem najvise dojimo. Moj mali ne zna spavati ez cike.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

To ti je med od Petrovića iz Velike Gorice, ne znam da li si čula za njega. Uglavnom u Istri ga drže neke ljekarne u Puli, Rijeci, Rovinju!
    Zove se med za krvnu sliku. Ja ga kupujem kod tog čovjeka doma jer imam roditelje u Velikoj Gorici i tamo me košta 80 kn, može biti da je izvan Zagreba skuplje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •