Potpuno se nalazim u ovom opisu : nekada su stolice eksplozivne, pršću. Ima ih nakon svakog podoja.leonisa prvotno napisa
Refluks otpuštanja mljeka je jak, često joj curi niz nosnicu mljeko, ili se zakašlje pa bljucne.
Nekada cokće dok sisa, pokušavam joj tada bolje namjestiti bradavicu, ali ne ide. Nema naslaga na jeziku, moje bradavice su ok, guza joj je ok.
Bebica ima 15 dana.
Mene je počelo brinuti njeno napinjanje. I pored redovitih stolica više puta tijekom dana, često se između podoja napinje kao da treba a ne može kakati.To nekada predugo traje - čitavo prijepodne ili čitav dan. Kao da svaka dva minuta ima nagon za tiskanjem, napne se cijela, protegne, nekada zacrveni od napinjanja ..... a ona joj se tijelo odjednom opusti, pa nakon par minuta ponovo. Ukoliko joj se to desi dok spava, ona se napinje, kao da tiska, pa se opusti i nastavi spavati .... pa nakon par minuta ponovo.
Nekako mi se čini prečesto. Kako da joj pomognem? Da li to napinjanje može smetati trbuščiću? Ne plače, pa pretpostavljam da je ništa ne boli .... ali je tako često da više nisam pametna ....
Nakon sat vremena takvog napinjanja nekada se sasvim mirno pokaka, bez muke i posebnog truda. Nekada eksplozivno, nekada ne.
Danas sam joj dala Sub Simplex kapi, da vidim hoće li biti bolje.
Još neki savjet?