Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234
Pokazuje rezultate 151 do 157 od 157

Tema: s čime u rodilište usred ljene vrućine??

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Natecena sam ko zaba, vjencani prsten ne mogu ni skinut. Valjda me nece izbacit

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

možda je to dio moje predporođajne paranoje, ali opet sam raspakirala torbu (i vrečice) i sad sve ponovo pakiram u dvije torbe...na kraju ću se vratiti na koferčić s kotačićima.. :/

A i gledam ovo šugavo vrijeme i mislim si: nebi bilo loše ponijeti i čarapice i neku vesticu dugih rukava... :/

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi se u nedjelju vratili s mora (by the way- sve trudnice koje mogu- MORAJU IĆI NA MORE!! To je predivno!).
    Sve je bilo savršeno (to nam je bio medeni mjesec, ili bolje rečeno medenih 8 dana), samo smo imali jednu vatrogasnu vježbu.
    Naime, petak je bio dan poplava!¨Prvo mi u noći krenulo mlijeko, sve mokro oko mene. Nisam dizala paniku jer sam pročitala Niticinu zgodu prije puta.
    Ali onda taj dan, kad sam se naručala, dižem se od stola a ispod mene sve mokro!! :shock: Ja u 35 tjednu!
    Imala sam feeling da je sve ok, ali mm navalio da zovem dr a ona me oprala ko balavicu preko telefona što sam uopće u tako visokoj trudnoći krenula na put (i to još bez trudničke knjižice!! ) I nek se tornjamo u prvu bolnicu jer "to može biti jedino plodna voda!" :shock:
    E onda me je uhvatila panika lagana- nemam ništa od stvari za rodilište!! Zgrabila sam neseser, nagurala četkicu, kremicu, wc papir, ručnik i maminu spavačicu i krenusmo u Šibenik!
    A cijelo vrijeme sam imala osjećaj da je to samo morska voda jer sam ujutro plivala.
    I bila je morska voda! Tko bi rekao da je toliko stane unutra!
    Bar smo se uvjerili koliko smo prisebni "kad krene"!
    mm je bio divan!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A sada upravo radi vešmašina i prere sve bebine krpice, završava se šoping, i moram spremiti torbu konačno, jer u Zg nema morske vode, a ne bi htjela opet pakirati navratnanos, nakon što već 6 mjeseci samo čitam i zapisujem sve potrebno!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

vidim-svi se zabavljamo sa istim stvarima! i mene sad ceka pakiranje torbe za rodiliste,pranje bebine robice...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

OK ljeto je na izmaku, ali svejedno da malo "osvježim" ovaj post.

Možda nekome zatreba hehe. Pa eto, mogu napisati što sam ja ponijela sa sobom i što mi je trebalo, a što nije:

TORBA ZA PREDRAĐAONU/TOALETNA TORBA
    (uzela sam veliku torbu, kao za plažu, s dugim ručkama(naramenicama)-tako da se može zakačiti za kukicu na zidu-sve stane u nju-zataknete za jednu ručku i uzimate iz nje kao iz ormarića)

-dezinfekcijske vlažne maramice
    -vlažne maramice
    -2 paketa VIR 80 uložaka (naknadno vam mm donese još kad zatreba)
    -neseser s pastom za zube, četkicom, gelom za umivanje, kremom za lice itd
    - gel za intimno pranje
    - faktu mast i čepići - ako vas zadese hemoroidi - mene nisu odmah, već treći dan
    - 2 role wc papira
    - gel za tuširanje, šampon
    - četka za kosu, ukosnice, lastik za vezanje kose u rep
    - ručnik (+ bar još 3 komada u koferu)

Sve je stalo u torbu i SVE sam koristila!

Bademantil - bilo je vruće, ali ponekad je stvarno dobro došao. I to onaj frotirni, debeli i mekani...

Piđama i dvije spavaćice (prvih dan i pol isključivo bolničke jer se ipak puno krvari - ja sam samo prvi dan presvukla spavaćicu 4 puta)

Japanke - s njima i u tuš

2 paketa jednokratnik gaća - za prvi i eventualno drugi dan. Obavezno i pamučne gaće - puno sam se bolje osjećala s njima...nekako sigurnije..

Izdajalica - jako mi je pomogla kad je mlijeko navrlo i dojke bile ko dva kamena....koja ironija...sada imam pre malo mlijeka...šmrc

Grickalice - keksi ili nešto slično
    Voda, voda, voda, sok

uh, ne mogu se sjetit više...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Uf, tko bi rekao da ću cijeli ovaj topic nanovo pročitati nakon skoro 3 godine! Mozda je još rano, ali polako se pripremam

Stranica 4 od 4 PrviPrvi ... 234

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •