Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: ljubomora

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno ljubomora

imam sina koji je jaaaaako ljubomoran na svoju sestru da preciziram na njeno postojanje očito jer je stalno maltretira u svakom smislu...gura čupa dere se na nju otima joj igračke a inače stvarno nije takav baš je dijete za poželiti,oboje idu u vrtić i u vrtiću je uvijek super nikad se nije ni tukao nije takav tip djeteta ....čak sam zadnjih dana pomišljala i da ga vodim u psihologa ali koga god pitam i u njih je tako pa svi kažu da će proći a trudimo se da smo jednako posvećeni i njemu i njoj njemu je tri i po a njoj godina i tri mjeseca pokušavamo i da se igraju zajedno i sve ali nekad stvarno prijede sve granice pa ga stavim u kaznu par minuta ali to nema nikakvog učinka..jednostavno se inače ježim svakog maltretiranja pa ako itko ima bilo kakav savjet neka se javi iskustvo neko bilo što...

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Savjet nemam, ali te razumijem jer imam sina od skoro 4 god. i mlađeg od njega 2.5 i jako je odnosno užasno ljubomoran.
    Sve sam mislila da će prestati ali skoro pa isto, pogotu otkako je manji počeo svaki dan pokazivati svoja nova dostignuća.
    Manjeg mi je žao jer ga neuspijem ni maziti kako treba.!
    I da i on ga jako voli.

Ima jako puno tema o ljubomori

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kad su moje bile stare ko tvoji klinci, to je bio najteži period. Negdje otkad je male navršila 10 mjeseci pa do godine i pol. Otprilike.
    Ima i jedna moja slična tema.

Mogu te samo utješiti da će to proći. Treba ti puno strpljenja.
    Ja sam shvatila da nekim zabranama i ograničenjima smao pogoršavamo stvar i od toga smo odustali.
    Prihvatila sma činjenicu da se moja starija kći ponaša kako najbolje može u određenom trenutku, što ne znači da smo takvo ponašanje odobravali i pravili se da ga ne vidimo, ali ga nismo ni kažnjavali.

Sretno

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a dobro onda ću se samo nadati da će prestati i ne gubiti živce

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ni ja više ne znam kako s njima...
    Imam ih troje... Najstariji je već velik, pa on nije ljubomoran, ali srednji sin i mlađa kćer :shock:
    Ne mogu jedan bez drugoga, a kada su zajedno stalno se prepiru, tužakaju.... Sin je jako ljubomoran na malu, a ja ne znam zašto.. Svima dajemo jednako ljubavi i pažnje... A mala.. Ona je poseban slučaj..
    Tata me čak ne smije poljubiti - to je jako velika uvreda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •