Ili kako izgleda nas dan?

Ustajem u 6h, klince budim u 6:30 i zajedno smo do isporucivanja u vrtic u 8h. U tih sat ipo se rasanjujemo, mazimo, doruckujemo, umivamo, spremamo i pesacimo do vrtica razgovarajuci sve vreme od otvaranja ociju pa do poljupca za rastanak.

Po njih ide mm u 15h i od njihovog dolaska pa do spavanja su samo moji. Rucamo, oni s eigraju dok ja raspremim sto a onda malo popricamo o danu, sta su radili u vrticu, sta cemo raditi do kraja dana...Bojimo, crtamo (sad im je glavna fora da ih ucim kako se crtaju stvari, ono potez po potez) a onda mama oko 17 popije kafu dok s eoni sami nesto igraju i nakon toga krecemo u skitnju - biblioteke (moja i njihova), negde na sokic, kod nekog na druzenje ili jednostavno lanzamo po gradu i cavrljamo. Oko 19:00 smo kuci, spremamo veceru pa oni gledaju pola sata crtic (obozavaju nekog psa Kliforda) dok se vecera pece/hladi. Veceramo, tusiranjac ili kupanjac (kako im se dopada) a onda se zavalimo na dvosed, ugasimo muziku/TV, pokrijemo se dekicom i citamo. U 21h su u krevetu

Konkretno, ja jako puno kvalitetnog vremena provodim sa njima. Na zalost, za tatu se to ne bi bas moglo reci :/ . Kad kazem kvalitetnog mislim na to da smo grupa za sve sto se radi bilo da je igra ili posmpremanje po kuci (ovo drugo uglavnom ostavim za subotu) jer im je u suprotnom dosadno pa se svadjaju/otimaju/tule za sitnice...Ovako je i lakse i lepse.