Nakon dva mjeseca traganja za uzrokom osipa koji ga užasno svrbi danas smo konačno saznali što je Svenu. Išli smo na Šalatu da mu pod mikroskopom pogledaju uzorak i otkriven mu je SVRAB :šok:
Dobili smo svi troje kreme (Sven jednu mi drugu) s kojim se moramo mazati 5 dana i za to vrijeme biti u izolaciji, tj. Sven ne smije u vrtić a mi na posao.
Svrab su otkrili tek sada jer je totalno atipičan.
On se jadničak puna dva mjeseca patio od nesnosnog svrbeža, a šta je najgore ta dva mjeseca je normalno išao u vrtić. Nevjerojatno je to što se nitko nije zarazio (za sada bar nitko nema nikakve simptome.
Nemam pojma gdje je to Sven mogao pokupiti jer nije bio nigdje na selu i u kontaktu sa domaćim životinjama i štalama (dr. kaže da se tamo jako često pokupi). Jedina varijanta je da ga je isto tako netko zarazio. Ali tko, bog te pitaj.
Kad se samo sjetim šta smo sve prošli u ova dva mjeseca dođe mi muka koliko smo ga jadnog izmaltretirali bez razloga. Od dijete, 2 vrste sirupa protiv alergije, Afloderma, Synopena, vađenja krvi, 3 puta urina i urinokultura...
No dobro. Danas smo ustvri svi sretni jer konačno znamo šta je i liječi se u roku od tjedan dana. Eto, konačno je naša točkasta priča pri kraju.