-
Osoblje foruma
kašlje maaaala bebica!!
Moj maleni ima 12 dana i već 2 dana se nakoliko puta zakašljucnio 2,3 puta na dan po 2,3 kašljkucanja...nije to zvučalo toliko strašno ali me strah jer je toliko maleni..isključivo se dojimo pa neznam kako nema imuniteta?!?
šta da radimo...probat ćemo prvo isprat nosić ali kako?!
-
U nos nakapajte sljezovog čaja (ima za kupiti u ljekarnama) ili fiziološke. Jesi sigurna da je to baš kašalj ili kao da se zagrcnuo?
-
-
Ukoliko n isi sigurna, najbolje se javi liječniku.
Kako smo ove zime bili česti gosti Srebrnjaka vidjeli smo i jako male bebice kako kašlju i kašljucaju.
Držimo fige da bude sve u redu!
-
RE:
Moja H se zna zakasljucati od sline ili mlijeka koje joj ostane u ustima pa se zagrcne. Mozda se ipak samo zagrcne. No, za svaki slucaj je sa tako malom bebicom dobro otici dr.
-
Mislim da je ipak najbolje se posavjetovati s lijecnikom i ovako MALOJ bebi nista ne kapati na svoju ruku. Mozda se stvarno samo zagrcne od mlijeka.
-
Odi doktoru jer se tako malo bebi jako brzo može spustiti iz grla na pluča (tako se dogodilo maloj od šogorice). Bolje spriječiti nego liječiti.
-
a opet, ne mora biti ništa. i J se tako znao zakašljati i ja sam paničarila i već pomišljala na najgore, a ispalo da se dijete malo zagrcne pa pametno, zna kako to riješiti. no, svakako po stručni savjet, ništa neće škoditi, a umiriti će duhove.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma