-
-
Mene isto boli od pocetka trudnoce,a kad kihnem moram se drzat za stomak zato sto me probada strasno,ali dosad nitko mi nista nije spomenuo oko toga.Valjda od razlicitih bolova koja imam mislim da je vise sve normalno....ne znam
-
-
I ja cu se ubaciti da ti cestitam na trudnoci :D
-
-
-
Mene od početka trudnoće boli taj donji dio, ali kod mene je to mjehur jer je beba od početka nekako nalegnuta na njega tako da se cijelu trudnoću dižem uz jaukanja
Možda je i kod tebe došlo jednostavno do pritiska na mjehur, pogotovo, ako su ti svi nalazi u redu (urino kultura, brisevi, uzv).
Vezano za kontrakcije: meni su počele tako rano, ali kako mi je stomak bio mali, nisu mi smetale do 32.tj.kad su mi doista učestale i recimo znale su ići na svako par minuta, pa sam mirovala do 37.tj. Bio mi je propisan normabel, kojeg sam popila doslovno 4-5x, ali nije imao nikakav učinak na smanjenje kontrakcija, pa ga više ne htjedoh piti. Ujedno, bila sam uvjerena da čim opet stanem u okomiti položaj i počnem šetati da ću i roditi, ali šipak, vidi me: već 3tjedna sam otvorena, nestalog ušća i plodnog čepa koji svakodnevno još uvijek ispada, s time da sam zadnja dva tjedna otvorena 2prsta, povremeno imam i prave trudove koji stanu, kontrakcije su i dalje svakodnevne i ne baš rijetke. No, evo, danas mi je 40+3 i čini mi se da neću nikad roditi.
-
-
Meni je dr negde u 18 nedelji video kontrakcije. I dao mi Partusisten - užasan lek koji za nuspojavu ima drhtavicu i aritmiju. I završim ja u bolnici (zbog drugih komplikacija) i tamo mi 5 od 6 doktora kaže da je magnezijum najbolji protiv kontrakcija. Pa sam pila Mg do kraja trudnoće (2x150mg - šumeće). I sve bilo super, što i tebi želim. Jedino što ja nisam osećala te kontrakcije koje je dr video (ili sam možda to drugačije tumačila, sad stvarno nisam sigurna).
-
prvo, čestitke na trudnoći
Magnezij možda...
šumeći, dietpharmov npr. od 300 mg
doktori polemiziraju oko njegove učinkovitosti ali nije ništa učinkovitiji od normabela ali je svakako manje štetan
-
MM mi jos preksinoc otisao i kupio magnezij dietpharm od 300 i uzimam 1x dnevno
ne znam da li od toga ili sto malo vise odmaram ali mrvu mi je bolje.
iskreno, malo me pocela panika hvatati u petak navece jer se stomak grcio bukvalno svakih 3 - 5 min.
moze biti da je i od umora jer mi se pojaca navece...
uglavnom trudim se vise odmarati pa cemo vidimo
-
Njojza, nisam znala da si trudna! Pa čestitaaam! :D :D
Ja sam isto imala neke kontrakcije i pila sam također Magnezij i malo više odmarala i pomoglo je...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma