maleni ima 5 mjeseci i skoro svaki dan smo bili vani do jučer kad je počela ta užasna kiša, danas isto, ne bi htjela da smo stalno doma pa vas pitam kamo s djetetom kad je takvo vrijeme?
da je hladno ubundamo se i idemo van, ali kiša,....
maleni ima 5 mjeseci i skoro svaki dan smo bili vani do jučer kad je počela ta užasna kiša, danas isto, ne bi htjela da smo stalno doma pa vas pitam kamo s djetetom kad je takvo vrijeme?
da je hladno ubundamo se i idemo van, ali kiša,....
mi i po kisi idemo van, dijete u maramu, kisobran i setnjica
Nisam bas ljubitelj setnje po takvom vremenu, pa smo u toj dobi isli npr. kod baka ili djedova, uglavnom kod nekog u goste.
A prijedlozi za blizance stare 6 mj.? Nemam onaj najlon za kišu za kolica...
Kuda da ja s njima idem?
Jedna baka je stan do našeg... znači ništa... A kod druge se deru jer su izgleda počeli reagirati na nepoznate prostore... Znači gosti otpadaju kao rješenje...
mi smo jučer pokisli ko tri miša!
po najvećem pljusku smo trčali nekih kilometar i pol do kuće, nismo se imali gdje skloniti.
tako da ubuduće neću nigdje ako nebo nije tirkizno plavo
naganjali bi se po trgovackim centrima.
ako bi se vozala u kolicima ili nosala u marami, ista stvar.
da joj razbijem monotoniju otisli bi nekamo.
popodne kod bake i dide.
Bolje nigdje nego u zatvorene prostore tipa trgovackih centara - rasadnike infekcija...pogotovo ovih dana.
e, da, ili smo doma. za promjenu. vidim ja da ta djeca ponekad baš guštaju kad su doma.![]()
i miapricot prvotno napisa
![]()
mrzim navlaku za kišu, još stoji neraspakirana. imam dojam da bi se dijete ugušilo tamo ispod...ustvari, zamišljam sebe u takvoj situaciji i![]()
Pa meni ovo paše ako radim. Kao, npr. danas- gledam ovu blesavu kišu i jedva čekam da se uvalim s njima na kauč i da pogledamo Zvončicu (jako se veselimo).cvijeta73 prvotno napisa
Ali, kad sam bila na porodiljnom, ne bih izdržala cijeli dan u stanu. Zviznula bih.
Ja sam poseluša.![]()
Ja bih u maramu, kišobran u ruke i šetaj![]()
ja mrzim ići ikamo po kiši pa ni njega nikamo ne vodim. i nikad ga ne vodim po shopping centrima da ne stekne loše navike od malena
idi ti sa Zvončicom sa ovog podforuma!![]()
što da ja gledam s bebom od 7 mjeseci?
sva sreća pa je u Intersparu akcija fenomenalnih igračaka...
Jučer smo se vraćale pješaka iz vrtića, nosila sam je u slingu i držala kišobran. Ona je baš uživala. Rekla je da smo kao Bambi i košuta
Inače, moja djeca imaju opremu za sve vremenske uvjete. Jedno vrijeme su me susjedi gledali ko dežurnu luđakinju jer smo po kiši, snijegu uvijek vani.
Više ne gledaju![]()
ja sam još friška i nadobudna mama- prvi put!apricot prvotno napisa
ima vremena da se 'pokvarim'
![]()
Baby Einstein naravno...apricot prvotno napisa
![]()
nama nisu smetali i nismo se nkad "zarazili".ninet prvotno napisa
dovoljo su im "ulice" siroke i prozracne.
barem za to vrijeme mogu proluftati stan jer je ovako zatvoren on leglo svega i svacega.
Mi ne prezamo ni pred kakvim vremenskim uvjetima. Ja ako ne odem van, ne bi ni kruha u kući imala. A i moram po dijete u vrtić. Dakle, moramo van.
U maramu (ili sling) i pod kišobran. Ili kolica, navlaka za kišu nam se itekako isplatila.
Pa najljepše je šetati po kiši.
i mi smo isle u centre, i tad sam vidjela da shoping centar radnim danom u jutarnjim satima nema veze sa centrom popodne ili vikendom. Poluprazno. Tj.ne, polu nego prazno. Tako da bi setnje obavile za vrijeme radnog vremena vecine ljudi.
a kako sam jednom pokisla gurajuci kolica i drzeci kisobran...bilo bi mi bolje bez kisobrana. P je bila pod navlakom i sva se zamaglila..navlaka, of kors.
P u maramu, Lola kabanicu i čizme, napravimo krug po kvartu, ona se iskače po lokvama, on odspavau tih 20 minuta se ona bolje zabavi nego cijeli dan doma.
ja bih poludjela da izađem na kišu i šetam po Branimirovoj.
moram imati neki cilj, a ovdje si ga ne mogu izmisliti :/
kako ne možeš? ja imam 2...interspar i dmapricot prvotno napisa
![]()
a možeš i do mene, recimo
Kažu Šveđani da nema lošeg vremena nego samo neprikladne odjeće. Dakle, prikladno se odjenuti i van. Mi već treći dan šetamo po kiši (isprobali smo sve - kolica, sling i maramu 8) ). A veliki D ima gumene čizme i kabanicu i svaka je lokva njegova. Meni su se doduše danas smočile noge, ali nema veze. MOrat ću i sebi nabaviti gumenjake.
Meni je navlaka za kišu baš fora. I mislim si kak bi ja uživala ispod...vani puše i kiša, a on ušuškan..... Mene propuhalo ispod kišobrana![]()
E i da mi netko objasni kakve loše navike dijete od 5 mjeseci stječe u shopping centru? 8)
Meni su te navlake za kišu :/ . Mislim da te mora boliti glava od toga, pokušajte gledati kroz tu plastiku. Mi smo isto uvijek u sling i kišobran, a sada mu obučem odijelce za kišu i čizmice i svaka lokva je naša, koje veselje!
meni navlaka sluzi za sos i koristila sam ju jednom kad nas je ulovio pljusak na kvatricu.
inace ju ne volim, imam filing da se dijete u tome osjeca ko u balonu i vice "zraka, zraka, svezeg zraka"
Pa kakve su to vaše navlake za kišu? :?
Moja ima prozor i djetetu ne fali nit zraka nit pogleda.
OK, ne mere biti s njom voking on sanšajn ugođaj, ali da spašava u ove kišne dane - više nego.
marama + kišobran je i kod nas bila najmilija varijanta. nismo ljubitelji trgovačkih centara.
Moja nema nikakav prozor :?Dalm@ prvotno napisa
Uglavnom, to mi je za silu, ako te baš zatekne kiša dok se vraćaš kući.
No dobro, žena pita kamo s djetetom kada pada kiša, a mi ko ima kakvu navlaku.
Zapravo nemaš kamo otići ako ne koristiš nekakvu nosiljku, već samo kolica, jedino u trgovački centar. To mi nije baš baš, ali bolje je malo promijeniti okolinu.
Ili se možeš uvaliti nekome u goste![]()
peg perego.
ima neke rupice ali opet, ne bi ja bas pod to![]()
mi smo se u toj dobi za ružna vremena ugl .sjajno zabavljali kod kuće...ili se pozivali u goste...
bilo je i trenutaka kad bi se zaputili u muzeje na blejanje. ja bih ga digla na ruke, pa smo skupa blejali...![]()
U goste 8). Nas su gosti spasili i uveselili. Nadam se da će se Ani skoro počet sviđat navlaka za kišu, meni ne smeta nikakvo vrijeme, a i shopping centar mi je isto kao i da idem vani, čim nemam garažu - dok ja sklopim kolica, spakiram nju u AS, nema teorije da se skroz ne smočim, ako baš ono kiša ful pada.
super prijedlog, mi smo bili pozvani u goste i odmah smo se odazvaliina33 prvotno napisa
, drugi put mi pozivamo
Marama i pamucna kapica i pod kisobran.
Starija gumene cizme i kabanica i kisobran.
Mi moramo bar izvesti psa.