Ma znam, al morala sam te malo...BusyBee prvotno napisa
![]()
Ma znam, al morala sam te malo...BusyBee prvotno napisa
![]()
jos jedan iksFrida prvotno napisa
![]()
iako najcesce zaspe u drugoj sobi, kad rikne bojim se da ce probuditi malu pa da cu imati tulum cijelu noc![]()
malog nekad provjeravam jer on spava mirno i tiho, pa ga primim za ruku ili mu stavim ruku na trbuh.
malu ne moram provjeravati, ona toliko nemirno spava i toliko se cesto budi da to jednostavno ne bi imalo smisla![]()
Provjeravam. Nekada tako mirno spava da me stvarno prestrašio par puta da ne diše pa sam ga nepotrebno probudila kada sam ga dotaknula. Sada se samo jako približim, zabuljim i osluhujem par sekundi.
Jednom sam ga probudila jer sam umrla od smjeha kada je m. išao provjeravati da li diše, nagnuo se na kolica, i baš kada je rekao da mu se čini da je nekako previše miran - dobio šakom u nos![]()
![]()
mali nije ni otvorio oči, vjerojatno je mislio ' možda sada shvate i puste da spavam '![]()
![]()
Svena otkad je došao Leon više ne. Leona itekako. Ponekad samo gledam da li se trbuščić diže, a ponekad stavljam ruku na njega. Čak smo kupili i Babysense alarm ali pošto ne spava u kindaču ne mogu ga koristiti (onih par puta kad je prespavao u njemu provjeravala sam ručnom metodom i uz alarm).