hvala vam svima na idejama
što je dojenja tiče - mislim da je tu u pitanju uhodavanje i praksa s našim malim novim bićem, koliko god ja teorije znam, vjerujem da je to nešto potpuno drugo.
next petak idem na dogovor u vinogradsku i onda planiram zasuti dr sa svim mogućim i nemogućim pitanjima i moož i ja ćemo skupa sastaviti plan poroda tako da ako ja "zdrukiram" da on zna reći što da, a što ne..
fali mi pričat s ljudima, probudim se po noći a mozak 100 na sat i ne prestaje raditi - kako će to biti na porodu pa ovo pa ono.. nemam straha (još ) ali ne mogu samo o tome razmišljati..
a tv - poludim od 10-minutnih blokova reklama i nekak sam više tip za druženje.
ZNAM da bih trebala biti zahvalna što se mogu i smijem kretati, što ne moram ležati i čuvati trudnoću i jesam - samo mi malo fali društva, osjećaja da nešto korisno radim (iako sam i više nego "korisna" sad, znam, znam..).
ukratko: svladala sam majstorstvo pripremanja raznoraznij vegi delicija (moož je vegi), znam tko je kada na nasipu na jarunu, znam koji đoger je koji dan imao kakvu trenirku znam da ne znam još brdo stvari oko poroda i bebe znam da ću cvilit za malo slobodnog vremena kad beba dođe - sve znam, jako sam si pametna
ali još ovih par tjedana nerada aaaaaarghhhhhh!!! moož će me ostavit! samo meljem i melojem kad dođe doma!!