Iako su svi uglavnom rekli sve, ja imam jos poneko iskustvo pa eto jos poneki savjetic:
1. Meni je bio od pocetka dosta nisko, barem tako rekao doc.
2. Sluzavi cep ti moze otici i da ga ne primjetis, ja nisam primjetila, samo mi je puknuo vodenjak.
3. Ako ne odma nakon poroda za koji dan sigurno, samnom je u sobi bila cura koja je imala dosta natekle noge nakon poroda dan-dva.
4. Mozes si uzeti britvicu, ja sam u bolnici bila 8 dana jer je Filip dobio zuticu tak da sam vec bila luda i mislila reci MM da mi donese britvicu al sam se ipak strpila, obavezno si uzmi neki dezic ili vlazne maramice. Donji dio pusti dok ne zacijeli ionako te oni obriju prije
5. Radje uzmi puno vode ili gustih sokova, meni moja ujna rekla da je ona pila guste sokove (breskva,marelica) i od toga imala vise mljeka pa kad vec pijes sokove zasto ne probati.
6. I ja cula da je bolje jesti kompote
7. Meni je mljeko lagano nadoslo dva dana prije nego sam rodila, pogotovo po noci, uzmi jastucice i stalno stavljaj bebu na prsa
8. I meni su stavili samo krpu dok nisam dosla u sobu a onda ulosci
9. Prvi glas, nisam znala da i to postoji, meni izasla sama kolko znam
10. Pa ako te odma sivaju ne boli ja sam i inekciju dobila, a poslje se osjeca, ja se digla drugo jutro u pet i otisla se tusirati malo bolilo al me vise bolilo kad sam vec dosla doma. Filip je zavrsio u zaraznoj sa 11 dana starosti jer je imao esherihiju i ja sam isla ga dojiti svaki dan cetiri puta na dan pa mi se dole "malo" upalio. Otisla sam na Sv. Duh i nakon pregleda koji nikom nebi preporucila a necu ga ni spominjat doktorica mi je preporucila RIVANOLI SOLUTIO da stavljam kao obloge.
11. Heheh ja sam ih popiskila prilikom jednog pokusaja tiskanja :D
Poslje toga sam imala osjecaj da mi se piski pa mi je sestra donjela "patku"

Eto ja mislim da je najbolje da se sada opustis i cekas svoj sretni trenutak i svog
Svaka od nas imala je drugacije iskustvo pa ces tako i ti vjerojatno. Sretno!