Kakav je? Dariana obožava hlapića i u fazi je zanimanja za slova i brojeve. Isplati li se kupiti?
Kakav je? Dariana obožava hlapića i u fazi je zanimanja za slova i brojeve. Isplati li se kupiti?
DAAAAA! Karlo je u roku mjesec dana naučio sva slova čitati i pisati, a i Filip već govori: Vidi mama, ćup! Ć kao ćup! Tako kaže hlapić.
Znaći, za svaku preporuku.
Zaboravila sam još napomenuti da su dnevno oko 15-30 min na kompu, a ni to ne svaki dan.
Da li je o proncipu Sunčice ili kako?
sad sam baš gledala, sunčica ima 5 igrica (slova), a hlapić 15, a tu su i slova i brojevi, svijet oko nas, boje, oblici..., a super su i radni listići za printanje
bolja je i grafika, npr G kao gitara ne pokažu samo gitaru, nego neki lik svira gitaru ( a djeci je to vrlo bitno)
Daaa, uzmi mu svakako! :D
pored svih ostalih dijelova ima i printalicu s radnim listićima svrstanim u nekoliko (5?) kategorija po težini. prvo su predvježbe pisanja - kosa crta lijevo, desno, polukrug..., pa poveži količinu i broj, izbroji i oduzmi, bojanje po brojevima (prvo lagano, a onda s kratkim zadačićima), prebrojavanje likova, rad sa skupovima itd.
u printalici još ima i pozivnica, plakata, raspored sati, posjetnice, wallpaperi
mogu ti i opisati druge "igre" koje hlapić sadrži, ako hoćeš.
Čokolada, i meni i L. je puno draža od Sunčice s brojevima, npr.
uzmi joj svakako
brzam, oprosti
I mi glasamo ZA. Filip ga ful gušta. Jedini minus je što je samo za PC, a mi doma imamo Mac, pa moram nositi laptop da bi Filip mogao igrati.
Postoji li nešto tako za veću djecu?
8 godina?
A jesi li vidjela Zašto? Koliko pitanja- toliko odgovoraSnjeska prvotno napisa
Mi smo imali u ponudi preko vrtića, pa je cijena 135 kn, umjesto 290 kn.
Dobit ćemo to idući tjedan, pa ti ne znam reći o dojmovima, ali na toj stranici imaš i primjer jednog kviza, pa škicni.![]()
hmm, gdje je taj dućan?bundevica prvotno napisa
i drže li štogod za manju djecu?
www.hlapic.net
za malene imaju plišance, slikovnice, bojanke...
puno hvala, u ime ovih klinaca iz potpisa![]()
Bude li i hlapić na interliberu?![]()
I mi ga imamo ali Domagoj je još premali za tu vrstu zabave odnosno edukacije. Ako je netko zainteresiran za cd može mi se javiti na pp![]()
I mi ga imamo... Zainteresirani nek' pogledaju na:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=67520,
pa se javite...
Definitivno uzimamo. Daka će biti oduševljena
Mene zanima hlapićev cd poštujte naše znakove. Ima li tko, jel dobar?