Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: pozdrav svima!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno pozdrav svima!!!!

evo još jedne friške na vašem forumu...malo omeni:u braku 4 godine,pokušavamo ostati trudni 5 godina.mm dijagnoza oligoastenoteratozoospermija, ja laparoskoski odstarnjen lijevi jajnik i jajovod,ostalo ok. spremamo se idući mj na parvi stimulirani pokušaj. dr mi je propisala menopur,suprefact i ovitrelle. molim vas ako slučajno neka od vas ima za prodati ili pokloniti bila bih vam od srca zahvalna!!!! veliki pozdrav do slijedećeg puta!!

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ivana1108 dobro nam došla i čim prije postala trbušasta. zar nemaš prava na ove lijekove od doktora? ja ti želim da čim prije nabaviš te lijekove i da ti prvi bude i zadnji pokušaj. sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ivana1108 dobro nam došla i još prije otisla. zelim ti sto prije jednog malog

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ivana1108 sto prije nam postala trbusasta

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj Ameli prvotno napisa
    ivana1108 dobro nam došla i čim prije postala trbušasta. zar nemaš prava na ove lijekove od doktora? ja ti želim da čim prije nabaviš te lijekove i da ti prvi bude i zadnji pokušaj. sretno!

hvala na dobrodošlici!!! imam ja pravo na lijekove ali moram ih čekati do iduće jeseni pa bih voljela probati ovako...dobro bi mi došli vaši savjeti i iskustva!!! veliki pozdrav

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

do iduce jeseni :shock: :shock: :shock: ne mogu vjerovati.
    ja kad sam isla na ovaj zadnji stimulirani IVF narucila sam gonale,30 komada u soc.gina krajem osmog mjeseca i stigli sredinom 9,znaci niti mjesec dana,pa mi nije jasno zasto ti trebas toliko dugo cekati?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ivana, dobrodošla. S obzirom da si napisla da si kod doktorice, pretpostavljam da si ili na Sv. Duhu ili u Rijeci i da čekaš njihovu listu za upast u postupak, a brže možeš ako sama platiš lijekove. Možda će ti biti korisno da se priključiš na te topice - imaš ih odvojene - Potpomognuta na SD-u i Potpomognuta u KB Rijeci - gore na vrhu stranice stikani pod važno. Sretno!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Inače, na ovom je podforumu zabranjena prodaja lijekova, vidi pravila:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=65563

Možda će ti bit korisno priključit se na još par foruma koji se bave, između ostalog, neplodnošću - www.beta.hr (isključivo neplodnost) ili mameibebe - proguglaj, zaboravila im adresu (razne teme) i vidi jel' tamo dozvoljena prodaja lijekova. Ovdje je dozvoljeno poklanjanje i tipa jednom u mjesec dana se javi neko ko poklanja, ako ti nije problem toliko čekat. Inače, ako si u ZG-u lijekovi se mogu nabavit u ljekarnama oko klinika Sv. Duh, Petrova i Vuk Vrhovac i u Ljekarni Filipović koja je neko vrijeme imala najniže cijene, ne znam kako je sad.

alec avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ivana - ja poklanjam gotovo cijelu ampulu suprefacta. a gdje se čeka na lijekove godinu dana :shock: ? kaj još uvijek postoje liste čekanja za lijekove :? ? ja sam svoje dobila od primarne ginićke za cca 2 tjedna.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

dobrodošla imenjakinjo!!

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

bokic dobro nam dosla i neka ti se ostvari sve cemu se nadas i zeljno prizeljkivas

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Dobrodosla

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Inače, na ovom je podforumu zabranjena prodaja lijekova, vidi pravila:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=65563

Možda će ti bit korisno priključit se na još par foruma koji se bave, između ostalog, neplodnošću - www.beta.hr (isključivo neplodnost) ili mameibebe - proguglaj, zaboravila im adresu (razne teme) i vidi jel' tamo dozvoljena prodaja lijekova. Ovdje je dozvoljeno poklanjanje i tipa jednom u mjesec dana se javi neko ko poklanja, ako ti nije problem toliko čekat. Inače, ako si u ZG-u lijekovi se mogu nabavit u ljekarnama oko klinika Sv. Duh, Petrova i Vuk Vrhovac i u Ljekarni Filipović koja je neko vrijeme imala najniže cijene, ne znam kako je sad.
    sorry, friška sam na ovom forumu.... i k tome totalno zbunjena zbog svega što me čeka....

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

dobrodošla!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo mene opet...danas sam bila u petrovoj, išla sam se prijaviti na listu! na red mogu coći tek iduće godine u 9 mj....koma...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

i tako sam ja danas bila u petrovoj pa da malo podijelim sa vama dojmove... kao što sam rekla na red mogu doći tek u 9 mj iduće godine. pošto ću si sama kupiti lijekove na postupak mogu ići kad hoću. no međutim ako si sama kupim lijekove a prijavljena sam na listi nemogu dobiti povrat sredstava. mogu jedino u slučaju da mi uspije od prve...na prvi pokušaj idem idući mjesec..inače mm ima jako loš spermiogram( oligoastenoteratozoospermija), meni su odstranili cijelu desnu stranu...nije baš bajno ali nadamo se da će nam kojim čudom uspijeti od prve....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •