od prije i bez ovog podforuma sam bila malo freak za sigurnost djeteta u prometu i meni nije apsolutno niti jedna opcija osim AS bila za voziti dijete iz rodilišta pa nadalje (danas sam odbila kavu jer nisam imala svoj auto a u taj tuđi prijevoz nije bilo mjesta za lovrinu AS), sve sam detaljno proučavala i na kraju sam kupila i bazi i AS kako bih povećala sigurnost vlastitog djeteta koje se često vozi u autu. također sve gnjavim (u granicama pristojnog) da voze djecu u AS. i to pravilno. ali iskreno me iznenađuje, da ne kažem izluđuje da i dalje mame (ovo govorim što su mi same rekle) misle da je dovoljno sigurno držati dijete u košari i jastuku na putu iz bolnice, da je beba bila premala do 4 mjeseca za AS, da je ok samo formalno zadovoljiti zakon pa staviti dijete u AS ali i ne vezati ga pravilno...
uvijek se u sebi ljutim na te mame, kažem im pristojno (ako smo si prijateljice, inače ne) svoje mišljenje, par informacija i tu stajem da se koja ne naljuti ali na kraju se ljutim na sebe jer da se i ljute (mislim si), nek se ljute, djeca su bitnija.

u biti nemam neki poseban razlog zašto ovo pišem već da se ispušem jer mi je dosta objašnjavanja o AS i tih koji samo zadovoljavaju formu na štetu vlastite djece. ne morate pisati da te teme već ima ili što već, ali eto da i svoj glas pustim ovdje