-
Osoblje foruma
Trebate vidjeti naš auto otraga: 2 autosjedalice i booster između njih (za najstariju). Nekad su bile 3 autosjedalice. I sve lijepo stane.
Klinci nikad nisu radili problem oko AS, od rođenja su u njima, bez iznimke. Naš stav o AS je bio takav i prije nego što sam počela navraćat na Rodin portal i forum, to mi je jednostavno zdrava logika. I mi se uvijek vežemo. Jednom je MM išao samo pomaknuti auto u dvorištu da još netko može parkirati do nas i mali je bio s njim u autu, MM ga, normalno, nije vezao, a mali je počeo vikati: Veži me, tata, veži me.
E sad, dede i bake, kod kojih stariji klinci ponekad ostanu ili idu s njima na more, ih nisu uvijek vezali, npr. ako bi išli na kraću vožnju. Najstarija curka nam je to odmah rekla, mi bi dedama i bakama rekli ako ih neće vezat UVIJEK, da djeca neće kod njih ostajati. Sad ih uvijek vežu. I dalje imaju svoje mišljenje o tome (naročito moji starci), ali znaju da im fakat nećemo više djecu ostavljati ako ih ne budu vezali pa ih uvijek vežu.
A argumenti koje su imali za nevezanje su mi nebulozni: "Ja pazim kako vozim" (da, tata, ali ne paze drugi vozači), "Niš joj ne može biti ako je držim u krilu", "Molila me da je ne vežem jer je pojas steže", itd.
Kod vrtića i mi svašta vidimo. Neki dan sam na cesti (stali su do nas na semaforu) vidjela nekog tatu kako u kombiju do sebe vozi dijete ispod 2 godine bez AS. I dijete je još k tome stajalo ispred sjedišta. :shock:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma