-
CHICCO max 3-S
Prije cca 1.5 mjesec kupili smo ovu AS kao treću. Učinila nam se lagana i praktična za dedin auto npr. Moram priznati da smo se malo zelatili jer kad smo došli doma tek sam onda pročitala da nema baš naj naj ocjene na testovima, al o tom po tom...
Događa nam se slijedeće. Kopča kojom se učvršćuje pojas se jaaaako teško zatvara ( i lijeva i desna) kad se u nju umetne pojas. U dućanu na njihovom "salonskom" sjedalu je to išlo klik-klik u tren oka. Ne radi se o autu, jer smo probali u više auta i stvar je ista.
Isto tako se dešava kada uspijemo zakopčati kopču da se ona malo jačim trzajem otkopča. :? Napominjem da se ne radi o samo jednoj kopči već o obje tako da se ne radi o tome da je kopča neispravna. Imamo osjećaj da je jednostavno nesigurna.
Ne znam što sada napraviti? Mogu li reklamirati AS? Ako ju reklamiram oni će ju vjerovatno ocijeniti ispravnom a ja na želim dijete voziti u takvoj AS?
Što bi učinili na mom mjestu? Kako nastupiti?
Tnx
-
Administrator foruma
osobno, otišao bih u dućan u kojem sam ju kupio i pokušao se dogovoriti da mi zamjene za drugi model uz nadoplatu. prije toga bi svakako pisao proizvođaču i molio očitovanje o tome da li je to normalno ponašanje kopči prilikom stresa i kako na taj način pružaju sigurnost.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma