Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 51

Tema: upravo sam na srebrnjak sa 4mj. bebom - bronhiolitis.

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno upravo sam na srebrnjak sa 4mj. bebom - bronhiolitis.

Nalazimo se u apartmanu ( ako se to tak može nazvati). Pretužna sam jer se nisam nadala da ćemo biti hospitalizirani odmah po dolasku u bolnicu.
    Naime, danas smo došli jer je Katja cijelu noć kašljala, maltene se gušila tu i tamo, i povraćala u par navrata od naprezanja. Bili smo kod pedijatrice prije 2 dana ali ona je rekla da je to obicna viroza i da ce proc, da nam ne moze ista dati grrrrrrr, previdjela je taj šum na plućima .
    Starijji sin je također bolestan, vec kojih 10 dana, njemu je pedijatrica prije 2 dana isto rekla da je to viroza i da ce proc....danas su mu na srebrnjaku dijagnosticirali bronhitis,on srecom nije hospitaliziran, ali mora dolaziti na dnevnu terapiju i dobio je terapiju za doma prekonoći. Baš smo

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Prije dva dana je to vjerojatno i bila obična viroza. Kod malih beba to užasno brzo ide tj. komplicira se. Držite se, i budi sretna što možeš biti sa njom u apartmanu.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Lubica držte se!
    I mi smo bili u apartmanu, na odjelu prim.Raosa, sedam dana.
    Bit će sve ok.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Lubica, ja sam to prošla s malenim kada je imao 2 mj. Njemu je bilo prilično gadno, ali prošlo je.
    Savjet - donesi uputnicu ZA SEBE od doktore opće prakse,ako dojiš (i ako je djete mlađe od 6 mj), a tražit će te i uputnicu za bebu. Ako ne doneseš za sbe,pri odlasku će ti naplatiti 200 kn/danu. Ja sam morala platiti 1400 kn,iako po zakonu nisam trebala i još dan-danas se natežem s HZZO-om oko povtratka novaca

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hvala vam na podršci, eto..dobili smo piku u guzu, i inhalirali smo se ( niti jedno niti drugo joj se ne svidja..dapače jako plače).... Prim. Raos dolazi tek u ponedjeljak. Nismo s njim još imali "posla" ali navodno je jako dobar doktor. kakva su vaša iskustva?

Da, imali smo sreće s apartmanom ( istina izgleda prestrašno; dolje u prizemlju, ako je itko bio), jer je bio zadnji slobodan ( valjda najlošije ostavljaju na kraju).

Navodno mi u posjetu smiju doci samo odrasli, a ne djeca. Ne razumijem ta pravila.... :?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Raos je vrhunski doktor.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo da se i mi javimo. Mi smo isto bili hospitalizirani na JIL na Srebrenjaku prije mjesec dana. D. je imao bronhitis.
    Ja osobno imam samo rijeci hvale za bolnicu i osoblje. Apartman je jako dobar, u usporedbi s drugim bolnicama, na JIL-u ima malo pacijenata tako da ti se sestre mogu maksimalno posvetiti.
    Dr. Raos je jako dobar lijecnik, s dugogodisnjim iskustvom i za njega imam takodjer samo rijeci pohvale. D. je samo vidio jednom, ordinirao terapiju, rekao odmah koliko ce trajati bolest (doslovno u dan) a na kontrolnom pregledu napravio sve potrebne pretrage. Upravo zbog tog dugogodisnjeg iskustva imam max. povjerenje u njega.

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ono što nas muči jest terapija- injekcije kortikosteroida.
    Evo vam samo par linkova, izvornih članaka u kojima se navodi kako nema dokaza da kortikosteroidi pomažu...
    http://www.judzks.ba/Default.aspx?tabid=475
    http://emedicine.com/emerg/TOPIC365.HTM

Kako se nositi sa znanjem da lijekovi koje dobivamo tu na Srebrnjaku se po znanstvenim časopisima u najnovijim člancima povode kao nepotrebni, neadekvatni i slično??? :?[/url]

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Lubice tebi šaljem jedan virtualni
    za imenjakinju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve brzo prođe

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~
    za što brže ozdravljenje

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Lubice tebi šaljem jedan virtualni
    za imenjakinju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve brzo prođe

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Danas je bio doktor napokon pregledat moju malu bolesnicu. Postavila sam mu pitanje vezano za upitno djelovanje terapije kortikosteroida u lijecenju bronhiolitisa i referirala se u svome pitanju na članak što je izašao u uglednom medicinskom časopisu. Rekao mi je:
    ...zašto ste onda ovdje, mogli ste se i doma liječiti ako ne želite tu terapiju.. ja vam nešto moram dati a to je jedino što mogu...bolje išta nego ništa...studije su se oduvjek radile i stalno se nešto u njima mijenja, malo ovako malo onako...to vam nitko ne čita..znate tko to piše, ljudi koji nemaju veze sa stvarnim životom..oni nisu praktičari nego teoretičari...nemojte puno čitati, to vam ništa ne vrijedi...ja vam ne mogu rec da sam sto posto siguran da djeluje, ali nesto malo mozda pomogne....ne mogu tvrdit da vjerujem u tu terapiju 100 posto.. ali ako se nesto dogodi a ja vam nisam dao terapiju sto ce onda biti...od 90 posto slucajeva nsita se ne bi vjerojatno dogodilo...ali onih 10 posto a ja nisam dao terapiju i sta onda?....
    Eto čisto da podijelim s vama stav doktora oko terapije kortikosteroida koja se regularno pripisuje oboljelima od bronhiolitisa...
    Nemam ništa protiv terapije koju propiše izvrstan liječnik,i neću se petljat u tuđu struku, ali eto, učinkovitost terapije nije dokazana....

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vau! U tri i pol godine nisam čula ovoliko riječi od doktora Raosa :shock:

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

hahahahah... da upozoravali su me da nije rječit, što se pokazalo totalno drufačije u mome slučaju, dapače, u slijedećoj viziti me pitao da li imam još kakovih pitanja ...ja sam rekla da me sam zanima kad mozemo doma..i na to mi isto lijepo odgovorio.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Za sedam dana?

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Kaze da vec u srijedu mozemo kući. Došli smo u subotu prijepodne.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nema što, imate VIP tretman. Mi smo svi bili sedam dana u bolnici, od prvog do zadnjeg.

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ma, malecni je puno bolje u kratkom vremenu, nije to do vip tretmana, ali dobro zvuci vip tretman 8) , mozda nam netko cuva ledja a da niti ne znamo .

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Da i mi smo bili najdulje od svih u bolnici, nije nas pustio doma sve dok M. nije više niti jednom zakašljal.Za poludit.Ali nije mi nimalo žao, odličan je doktor i sa nama je puno pričao, objašnjavao, tješio nas.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi smo bili na Srebrnjaku zbog bronhiolitisa kad je N. imala 4 mjeseca (ali onda još nije imala ni 4 kile) i liječio nas je dr. Richter

ne sjećam se više što je primala od lijekova, moram priznati da mi je jedino bilo važno da ozdravi jer je kao nedonošče bila jako osjetljiva i bilo mi je važno da mogu biti s njom (i ja sam platila apartman iako smo dojili, nisam znala da moram imati uputnicu svoje doktorice)

ostali smo 6 dana

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Annie prvotno napisa
    Lubica, ja sam to prošla s malenim kada je imao 2 mj. Njemu je bilo prilično gadno, ali prošlo je.
    Savjet - donesi uputnicu ZA SEBE od doktore opće prakse,ako dojiš (i ako je djete mlađe od 6 mj), a tražit će te i uputnicu za bebu. Ako ne doneseš za sbe,pri odlasku će ti naplatiti 200 kn/danu. Ja sam morala platiti 1400 kn,iako po zakonu nisam trebala i još dan-danas se natežem s HZZO-om oko povtratka novaca
    da li se može tražiti povrat novaca?mi smo isto plaćali jer naravno da mi nitko nije rekao da moram imati posebnu uputnicu, a mali je imao 4 mjeseca i dojila sam ga..dan danas ne mogu shvatiti zašto ti to nitko tamo ne kaže..valda oni ne mogu dobiti lako lovu od hzzoa

i drugo pitanje -da li netko zna, kad beba jednom ima bronhiolitis, da li se u često slučajeva opet vrati, tj, da li postoji sklonost

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bronhiolitis dijete može imati samo jednom, ali bronhiolitis u dojenačkoj dobi jest predispozicija za kasnije bronhitise, pa i astmu.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Bronhiolitis dijete može imati samo jednom, ali bronhiolitis u dojenačkoj dobi jest predispozicija za kasnije bronhitise, pa i astmu.
    e, vidiš to nisam znala da može imati samo jednom
    a postoji li nešto što možeš raditi kao preventivu, mislim ne bih ga sad htjela imati pod staklenim zvonom, a opet strah me recimo voditi ga u ove zimske dane van da mu ne radim štetu (naravno, kad je zdrav)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kad dobije drugi put, onda to jednostavno više ne zovu bronhiolitis nego bronhitis. Lea se ponovo razbolila par dana nakon što su je pustili iz bolnice (zapravo nije bila niti izliječena do kraja), i to se nije više zvalo bronhiolitis nego bronhitis. Tako mi je dr. Raos rekao. A preventivno ne možeš ništa nego ga čuvati od infekta - možeš ga naravno voditi van, ali ne u zatvorene prostore sa puno ljudi, izbjegavaj prehlađene ljude itd.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da, bilo bi najbolje izbjegavati starijeg brata koji sve dovuče iz vrtića, samo je to malo nemoguće
    jučer smo bili opet na Srebrnjaku na hitnoj jer je počeo prek noći jako ružno kašljati, pa nas je uhvatila frka. ispregledali su ga skroz i sve je ok, samo početak viroze..baš sam vidjela dvije mame u čekaoni sa djecom koja su isto tako nakon sedam dana na odjelu i dva doma opet dobile simptome...grozno

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kad smo se mi vratili na Srebrnjak, SVI su ponovo bili tamo - iz naše i susjednih soba, jedino što nije svima bilo isto; tj. neki su samo ulovili virozu, kao vi. Nemoguće je to izbjeći .. samo se treba nadati da se neće ponavljati.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ivy,povrat novca češ dobiti ukoliko priložiš račun prilikom porezne prijave,naime mm je s mojim Z već četiri dana gore u apartmanu i bit će bar još pet,naime Z ima tešku upalu pluća i sad su u apartmanu za dojenčad jer je jedino taj bio slobodan kad su ga hospitalizirali.Kumovi su bili prošle godine i kažu da im se gotovo sav novac vratio kad su prijavili na godišnjoj prijavi poreza

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

super informacija, puno hvala!
    znači sad u siječnju, samo se priloži ili se mora još nešto posebno napravit?
    to bi mi jako dobro došlo jer koliko god da se kaže ma dala bi svu lovu samo da mogu biti s njim, opet nije to baš mala lova

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

kad smo mi prije 2 godine bili u apartmanu, račun su napisali na ime djeteta te to nisam mogla koristiti u poreznoj prijavi.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

uf, i meni je na ime djeteta

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mene zanimakoja je korist boravka u bolnici kod ove situacije?

Mi smo prije mjesec dana s malim bili kod pedijatrice, nakon odrađenog dugog kašljanja od nekakve bratove vrtić / viroze, malac je opet prokašlajo, no ovaj puta s gadnim krkljanjem i hroptanjem koje nije prestajalo kad bi se nakašljao. Pedica nam je rekla da je početak brohitisa i dala nam i antibiotik i ventolin. Bili smo doma, trošili lijekove, dijete ozdravilo. Zanima me da li se u bolnici isto tako tretira dijete i zašto se zadržava na liječenju ako se može isto provoditi i doma?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

jer je životno ugroženo.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    jer je životno ugroženo.
    Ma daj me nemoj cimat :shock:

Kaj sam onda ja riskirala (doduše nisam ni birala, al nisam išla u bolnicu s njim nego prvo doktoru) jer sam ga imala doma s tom nekom opasnom dijagnozom???

Kako mrzim kad su klinci bolesni, to mi je gore od svega.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ma daj me nemoj cimat :shock:

Dijete je ugroženo, pogotovo što je manje- mlađe, visoka temperatura je jako opasna, dijete može dehidrirati pa može doći do raznih oštećenja organa. Nitko ne voli bolnicu a pogotovo kad mora ostati dijete je grozno. Ne vole doktori ostavljat u bolnici tak jer se njima hoće, oni bi najrađe da su svi zdravi.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tiwi je li teško disao i pištao?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni su rekli da postoji lakši, srednji i teži bronhiolitis. mi smo imali srednji i morali smo u bolnici biti 5 dana. te male žilice u bronhima se mogu potpuno zatvoriti i može doći do upale pluća s komplikacijama a kod malih beba to ide sve jako brzo. upravo zbog te upale pluća moraš biti tamo. bebe se znaju "umoriti"od tako teškog disanja, pa dođe do prestanka disanja..rijetko naravno, ali....

druga stvar, oni daju u inhalator ( a mi smo se tamo inhalirali svaka 4 sata) nešto što ti ne mogu dati za doma i ne možeš kupiti u apoteci

i još nešto, nema šanse da bih ja sama mogla ocijeniti koliko je dijete bolesno jer smo mi došli s takvim, nazovi ,blagim kašljem da mi nije bilo na kraj pameti da će nas zadržat, a doktor je rekao kada ga je poslušao da se koma čuje....a četvrti dan u bolnici on je još uvijek kašljao, a doc ga je poslušao i rekao da je sad već zdrav :?

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tiwi, pa skužio bi pedijatar da je stvar za bolnicu.
    i juraj je kao mali imao opstrukcijski bronhitis i nije bio u bolnici - isto je dobio ventolin, čak mu nije dala ni antibiotike.
    a ovo ljeto kad je imao i bronhitis i upalu pluća - bronhopneumoniu, u bolnici smo čekali slike da vide da li će ga zadržati ili ne. na kraju je pušten doma, s antibioticima i ventolinom. a prestrašno je bilo kako je grozno disao. a nas vukli tjedan dana pod dijagnozom viroze

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    tiwi je li teško disao i pištao?
    pištao je i krkljao dok udiše i izdiše. Meni je to bilo tako jezivo da sam ujutro odmah išla pedijatrici. Dugo ga je slušala i rekla je da ipak nije bezazleno, al kao dobro smo došli tako brzo, pa eto. Ventolin da mu smanji krkljanje i olakša disanje a antibiotik da ne daj bože ne prijeđe na upalu pluća. To su njene riječi.

Sad kad čujem da zakrklja sva se naježim, pa čekam kad se nakašlje hoće li nastaviti ili opet sve okej.

Btw: Ian je tada imao punih 6 - skoro 7 mjeseci.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Tnx cvijeta, nisam vidjela prije tvoj odgovor.

Ma kužiš, s Patrikom nisam uopće imala takve parade. Ni slične, jer je bio doma do prije 3 mjeseca. I nikad nije bio bolestan. Pa kad je krenuo u vrtić, počelo je i to dovlačenje boleština doma. Mislim, koma, Ian i Patrik istovremeno dobili prvi antibiotik, jedan sa 6 mjeseci drugi sa 30i nekaj. Dođe ti tako žao djeteta, pa onda još kad se beba razboli, ma znate i same.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

miha je prvi puta imao opstrukcije sa četiri mjeseca. u stvari ja nisam imala pojma šta mu je, nije kašljao samo je jaaaako pištao. bili smo u šetnji blizu vinogradske, a ja se doslovce u.s.rala od straha odvela sam ga u bolnicu.
    dr ga je preslušala i rekla da katastrofalno zvuči. dobio je potisak ventolina nakon kojeg mu nije bilo bolje i onda je rekla ako mu nakon drugog potiska ne bude bolje ostaje u bolnici. na sreću nakon druge doze ventolina mu je bilo puno bolje i pustila nas je naravno uz terapiju ventolinom.

ne možemo mi ovako ocijeniti koliko je situacija loša ili nije, nekad izgleda gore nego što je, a nekad nam se čini da nije strašno a u stvari je.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Zato i postoje doktori, neki dobri a neki malo manje .Ne treba paničariti al opreza nikad dosta...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj nkusic2 prvotno napisa
    Zato i postoje doktori, neki dobri a neki malo manje .Ne treba paničariti al opreza nikad dosta...
    pa nekak mi se čini da su ovi na srebrnjaku stručniji, mislim ipak su pulmolozi...to jest povjerenje bih dala onom glavnom doktoru, nekako bih radje njemu otišla nego kod običnog pedijatra

recimo jedini mi je on rekao da je hlađenje od ventolina jedna od (rijetkih doduše)nuspojava. naime, bebač mi se ohladio na 36 u guzi i bio je groozan na dodir, inače uvijek ima toplu glavicu, a tada je bila led, ledeni :shock:

kada sam rekla neki dan dežurnoj doktorici na srebrnjaku da mi se mali prošli put ohladio od ventolina pogledala me ko da sam luđakinja i samo okrenula očima

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kad smo mi sa Leom došli na Srebrnjak, nama je doktorica na prijemu rekla da i teže slučajeve od njenog vodi kroz dnevnu bolnicu, ali radi Leine grozne anamneze (nedonošče), da se nas ne usudi. Tako da hospitalizacija naravno ovisi o procjeni doktora, ali u principu se (ili bi se trebalo) hospitalizira dijete ako procijene da se stanje može pogoršati toliko rapidno da roditelji ne bi stigli na Hitnu (nas su npr. uvijek pitali gdje stanujemo i koliko brzo možemo stići do bolnice). Ali, mislim, normalno da nekad doktori predlažu hospitalizaciju i zato da sa sebe skinu ev. odgovornost, a valjda i kad vide uspaničene roditelje (to meni moja sestrična doktorica tvrdi da je razlog što Leu UVIJEK žele ostaviti u bolnici ). Meni moram priznati nije baš lako odbiti hospitalizaciju iako mi je do sad recimo tri puta nuđena iz bezveznih razloga.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

podižem. cure, daj mi recite jel smijem s bebačem od 3,5 mj po ovakvom sunčanom, ali hladnom vremenu ići u kratku šetnju van ako kašlje. bili kod pedijatra, nos mu je vječito pun, kašlje po njegovom " bronhitično" ali nema bronhitisa, pluća čista.jel mu može taj hladan zrak štetiti?

Lubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj alanat prvotno napisa
    podižem. cure, daj mi recite jel smijem s bebačem od 3,5 mj po ovakvom sunčanom, ali hladnom vremenu ići u kratku šetnju van ako kašlje. bili kod pedijatra, nos mu je vječito pun, kašlje po njegovom " bronhitično" ali nema bronhitisa, pluća čista.jel mu može taj hladan zrak štetiti?
    ja se ne bi usudila ići van ako je ispod 4-5 stupnja celzijusa. Virusi na hladnoći ne mogu nikako opstati. Tako da ste što se toga tiče sigurni, no ako su pluća osjetljiva mislim da nije poželjno izlazit na ekstremne hladnoće van.
    Moja curica od 6 mjeseci je sasvim zdrava, a ipak ne izlazim s njom van jer je ispod ništice.
    Stariji sin je dobio urtikariju od predugog izlaganja hladnome zraku prije par godina.
    MOj bi bio savjet možda izbjeći izlazak kad je oko ništice, a ako već izlazite onda ne predugo.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nama se odmah vrati bronhitis čim izađemo. a taman si mislim da je ozdravio i da je sve super

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

mi smo isto bili na srebrnjaku 7 dana .tin ima 9 mj .ima bron,astmu sad smo na ventolinu i fliksotidu 2 mj.doma smo.cula sam da je ionizator zraka dosta dobar.dali tko ima dali je zadovoljan s tim.

iva9 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Molim vas cure za mišljenje,sa malim sam bila u četvrtak kod pedijatrice i rekla je da je upala grla i da su pluča čista.Dala mu Amoxicilin i rekla da ne treba kontrola.Njemu se 2 dana nakon pregleda stanje pogoršalo tako da je grozno počeo kašljati,hroptati i nos mu je katasrofa.Šmrklje redovito sišemo imažem mu po prsimaeukaliptusovu mast.Problem je što je on jučer navečer počeo pištati i pišti još i danas.Zvala sam pedijatricu i sestra mi je rekla da mu dam neki sirup za kašalj i da dođem jedino ako procjenim da dijete nemože disati. :shock: Popodne radi neka druga i razmišljam da odem kod te druge bez da najprije nazovem jer imam osječaj da bi me i oni otkačili.Strah me je da nebi ta prehlada prešla u bronhitis.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj iva9 prvotno napisa
    Molim vas cure za mišljenje,sa malim sam bila u četvrtak kod pedijatrice i rekla je da je upala grla i da su pluča čista.Dala mu Amoxicilin i rekla da ne treba kontrola.Njemu se 2 dana nakon pregleda stanje pogoršalo tako da je grozno počeo kašljati,hroptati i nos mu je katasrofa.Šmrklje redovito sišemo imažem mu po prsimaeukaliptusovu mast.Problem je što je on jučer navečer počeo pištati i pišti još i danas.Zvala sam pedijatricu i sestra mi je rekla da mu dam neki sirup za kašalj i da dođem jedino ako procjenim da dijete nemože disati. :shock: Popodne radi neka druga i razmišljam da odem kod te druge bez da najprije nazovem jer imam osječaj da bi me i oni otkačili.Strah me je da nebi ta prehlada prešla u bronhitis.
    iva9 ja bih zbog tog pistanja odmah isla pedijatrici i mislim da te sa tako malom bebom nitko nece odbiti, jedino na zovi da ne cekas dugo. I drzim fige ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve bezazleno.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj iva9 prvotno napisa
    ne znam da li imaš u blizini kakvu bolnicu, u hitnu ambulantu možeš i bez uputnice (mi bi obično donosili naknadno

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •