Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Dodavanje željezo putem kapi

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Dodavanje željezo putem kapi

Prema krvnoj slici napravljeno sa 4 mjeseca, pedijatar je rekao da moj mali mora uzimati željezo u kapi. Oni mi je rekla da moram 2 puta na dan dati 5ml u špritc sa zgnječen vitamin c tabletu. Ja sam to sinoć probavala i mali vrištio grozno. Jutros sam provala na žlicu i sve je izblucnio. Večeras sam provala dotati u bejbi čaj i malo je cucao tako da mislim da mi je to dosada jedina opcija. Jeli itko ima neke druge preporuke?

Hvala!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod nas je bila stvar navike, prva 3 dana je vristao, sljedeca 3 se malo manje bunio...nakon 10 dana je jedva cekao da mu dam zeljezo. E sad, moj je bio malo veci od tvog i ja sam mu davala na zlicu. Ali tako maloj bebi je mozda bolje na spricu pa po malo. Probaj mu davat svaki dan u isto vrijeme, pa se mozda navikne. Nemam ti pametnijeg savjeta. Sretno!

Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Da li je normalno da imaju zeleno-crnu stolicu od željeza i to tek nakon tjedan dana ne baš redovitog uzimanja?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Točka prvotno napisa
    Da li je normalno da imaju zeleno-crnu stolicu od željeza i to tek nakon tjedan dana ne baš redovitog uzimanja?
    Normalno je! Moj je od prvog do zadnjeg dana uzimanja imao takvu stolicu,

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja muku mučim sa željezom. Dajem mu ferum lek, sirup, koji ima onu malu bijelu žlicu-dozer i sve izbaci iz usta. Isto napravi i kad mu dajem preko njegove žlice kojom se hrani. Sve mi je flekavo tamno smeđe, a imam osjećaj da bi to napravio i da mu dam na špricu. Ne znam šta da radim...

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni je napokon uspjelo kad sam stavila oko 30 ml prokuhane vode u malu bocu i dodala uz to žličicu bejbi čaj. U to još dodala željezo i zgnječenu vitamin C tabletu i pije ko veliki

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

saljem na zdravlje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •