Citiraj kli_kli prvotno napisa
Ljudima je tesko da shvate da kakica dojenog deteta ne smrdi, cak i dugo nakon pocetka dohrane, ako se mnogo doji, pa su mnoge reakcije usmerene i ka tome.
to je ociti utjecaj jednokratnih pelena, jer tada s peleneom bacas sve, nemas dodira s kakicom

dok kod platnenopelenasa kakanje izvan pelena jako olaksava stvari

dorian je jako puno kakao, i piskio bome , izvan pelena kad je bio beba, negdje do pocetka dohrane sa 7 mjeseci, onda je do godine dana trajao period kad je kakao u pelenu, a kad je poceo hodati onda sam ga pocela vodit u kupaonu i tamo je kako bez pelene. u cijelom tom periodu kahlica je bila 0 bodova, on nije htio na tom sjediti ni sekunde. a da neko forsira djecu na kahlicu ne kuzim, kako to mozes praktici izvesti :?
al valjda ima svakakve djece, moje dijete kad nesto ne zeli urla i otima se, i nema tu mile-lale

tako da on prakticki kakati ide u wc vec godinu dana, prvo je kakao stojecki, a onda je u proljece poceo sjediti na nastavku za wc, sam je trazio jedan dan i tako je pocelo. prije par dana se prvi put pokako u kahlicu, i to je isto sam trazio jer je wc bio zauzet. do prije dva dana je kahlica bila 0 bodova.

cijelo proslo ljeto, a i velik dio pretploslog, a i puno preko godine, je bez pelene, gol...skace po krevetu, trci po kuci. pisa gdje stigne.

ako se do 3. rodendana skine iz pelene nitko sretniji od mene.