Citiraj mikka prvotno napisa
hm, da, cini mi se da mnogim ljudima pada na pamet tjeranje djece da sjede na tuti kad se spomene bespelenastvo.
E da su vidjeli sreću u očima mog djeteta kad je konačno s 8 mj dobila prvi put kahlicu na uporabu bila je faca baš kao ja kad mi se piški u busu sat i pol pa se konačno domognem wc-a - ali zbilja
Citiraj mikka prvotno napisa
primjetila sam jednu stvar vec sam par puta na forumu predlagala omogucavanje bebi da se "istovari" van pelena kad postoji problem s kakanjem, i uglavnom me pristojno odignoriraju. neki dan naletim na Davorov post u kojem takoder savjetuje kakanje na "cue" i... frajer ima zacudujuc odaziv! izgleda da ipak ima dosta u tome tko pise..

mozda ja nisam "in", ili spadam pod poremecene sektasice. da otvorim topic "postrojimo se"?
draga mikka... ako ima netko tko je udaren na ovom forumu to je sigurno prvi Davor... ja volim takve, da se razumijemo, ali ti si tek na - i dalje vrlo visokom - drugom mjestu. I Davor bi rodio doma samo da može.

uostalom, primjeti da sam i ja sudjelovala u pitanjima premda mi odgovori zapravo ne trebaju - malo sam htjela zainteresirati mlade mame. Ni mene nitko ne sluša kad ja takvo što predložim