Stavljam ovdje, jer vas više ovdje čita. Ali, nadam se da ću sama svoj topic preseliti negdje drugdje.

Dakle, u zgradi prekoputa u prizemnom stanu, jedan lik je otvorio kozmetički salon. Ne bi lik bio lik da nije poželio ludu reklamu za svoj salon. Reklama je osmišljena u obliku halogenki postavljenih unutar duplih prozora. Na prozor su zakeljena slova. Reklama se sastoji od blještećih prozora koja osim samih sebe osvjeljavaju i zgradu preko puta te kako se svjetlo raspršuje prema gore, tako i osvjetljava i naš stan na 3. katu. Spavaću sobu.
Ta tortura traje već neko vrijeme. No, prvo smo pokušali lijepo s njim, pa je gasio svoju rasvjetu oko ponoći ili jedan u noći....pa se znao zaigrati i do jutra.

No, u zadnjh 3-4 dana postalo je nepodnošljivo. Bijelo svjetlo je zamijenio zelenim. I svijetli cijelu noć.
Spavaća soba nam je osvijetljena kao kupleraj.

Osim što se ja jedva suzdržavam da tog muževnog lika skratim za glavu ili noge, moj mužić se već toliko nervira da mislim da će mu sljedeći put stvarno nešto i učiniti.

Roštala sam po propisima i jedino sam našla da se sprema neki propis (pripremljen je za SAbor) o svjetlećem onečišćenju. DA je stvar na snazi, sredila bih ga.
U Zg propisima isto ništa posebno nisam našla.

Da li netko nešto zna, kome se možemo obratiti da se lik kazni po propisima? Pomozite nama, a spasite njega...