-
ZLATNE GODINE
Eto da i ja krenem sa svojom pricom.... primljena u bolnicu u 32 tj. blizanacke trudnoce. Blizanci!!!!! ostvarenje snova. curica i decko... lezanje na patologiji..mirovanje,tokolize,krevetiiz 65god,aparatura i8sto godiste,stol u pripremi isto godiste. u vrijeme nekog modernizma i koracanja prema Europi nasa rodilista izgledaju strasno. tmurno,jadno.. posjete se odrzavaju u mracnom hodniku bez zraka. higijena? majstori su 3 metra od prozora i govore ma da "otprem malo prozor da si pospominamo".
.!!!!! vizite svakodnevno govore drugacije. forsiraju prirodni porod. meni malo panika. ok,drugorotka,moze izaci i djete koje je na zadak. nadam se bez posljedica. s obzirom da sam bila prepuna pitanja,dobivala sam odgovore pout..."a gledajte,on kada izadje nju samo ISCUPAMO za noge van!!! pa jbt,kak to moze reci neki dr zeni koja bi trebala biti pod sto manjim sresom jer cuva trudnocu??!! dragi doktore,dali je vas netko od nekuda cupao??? mislim da nije. lezanje na patologiji+slusanje kako svaki dan zene vicu,radjaju...neke su zaista mucili do zadnjeg. zaboravili su doktori na hipokratovu zakletvu???' svakodnevna utjeha su mi bile neke medicinske sestre i pomocno osoblje. "mali" ludi velikog srca. bez njih bi tamo prolupala. nakon 5 tj.dosao je i taj dan. subota..trudovi!! a jooooj. a nema mi doktorice kojoj sam najvise vjerovala. dolazi tek u nedjelju ujutro. ok,skuliraj se,govorim si. mozes zgurati dok ona ne dodje. nije mi padalo na pamet u smjeni koja je bila reci da sam dobo+ila trudove jer bi me...uh,ne zelim ni znati. kada sam ugledala dr.STASENKO,zasjalo mi je sunce. klizma,u lonceku koji izgleda poput onih iz kojih se pilo mlijeko kada se pomuze krava,brijanje tupim ziletima(godiste znate). ok,rutina. sestra Lidija je to napravila fakat polako i pazljivo. meni vizualizacija u glavi kako ce sve to proci. strah...uzasan. ali ok,imam dr. kojoj vjerujem. kroz 2 sata je pozvala nadsluzbu da me pogleda. jedino sto sam zamolila doktoricu da me na muci dugo. pozvala je nadsluzbu da me pogleda. covjeku nije palo na pamet da me poradja prirodnim putem!! a koliko sam straha prozivjela radi tog poroda!!!??? hvala bogu,spasio je i djecu i mene. sekcija. a jbg,ajde da i to probamo. sva bol svega se zaboravi kada vidis da su ti djeca ok. svaki an sam molila, neka mene boli koliko treba samo da s njima bude sve ok. tako i je. prebacivanje sa intenzivne na odjel babinjaca. baby friendly bolnica.
nemam dovoljno mlijeka za oboje. govorim to danima,djeca padaju drasticno na kilazi i njih to pocne zabrinjavati tek 4. dan. nadohrana?? da,da...na casice i kljunice. pa kaj su djeca ptice??? kada predju na krutu hranu,kaj cemo im zvakati hranu pa to davati u usta??? ma nemojte me zaje.... ali,gdin.Bandic ide ka europi. rodiliste izgleda kao giboniev spot zlatne godine a on forsa hranjenje na casice???? pitam se sta je on jeo kad je bio mali.
toliko sam bila vise luda od svega da sam se plakala ko malo djete. sve to zelim sto prije zaboraviti i reci...nikad vise tamo. ono sto zelim naglasiti je da se od srca zahvaljujem.... dr.Stasenko,stazistici kojoj nazalost ne znam ima koja me sivala nakon carskog(ni plasticni kirurg nebi bolje), svom pomocnom osoblju, ponajvise gdji.Zeljki koja je razgovarala samnom kada mi je stvarno bilo tesko,sestrama na babinjacama i bebama,najvise sestri Snjezani koja je znala zasto sam tak sj,,i koja mi je bila zaista pomoc. najvise psiholoska. ne zelim naglasavati kome se ne zahvaljujem jer....znaju to oni kojima savjest nije na svom mjestu
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma