Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Bradavica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Bradavica

imam jednu veliku baradvicu na stopalu (sa donje strane)
    em je velika, em je ruzna, em je pukla, em me boli
    i pokusavala sam ja to sama iscistit, otkinut, ali za sedam dana nakon opet se naslaze one ruzne koze
    i tome ima vec dvije godine (mislim da sam je zaradila na bazenu)
    I mm ima malu bradavicu na ruci, a i djeca

je li ima kakav krema, ili kakvo sredstvo za otklanjanje bradavica? Velika je i puknuta i sve nesto mislim da cu na kraju otic koznom da mi je izvadi iz korjena. Ali eto, prvo bih probala kakvu kremu, flaster...

ako ko zna kakvo sredstvo, nek kaze pa da probam. Znam da mnogi to necim mazu, ali cime :?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

eee, nemojte mi samo puzeve predlozit
    sjecam se da su prije govorili "pusti puza da ti predje preko bradavice, pa ce nestat"

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    sjecam se da su prije govorili "pusti puza da ti predje preko bradavice, pa ce nestat"
    Ma kakav puz, uzmi kamen u noci mladog mjeseca, 3 puta predi s njim preko bradavice uz rijeci "kako doslo, tako proslo" i baci kamen preko ramena iza sebe ali ni slucajno nemoj pogledati za njim. Ako ne uspije od prve, ponavljaj, ali jako je bitno da je mladi mjesec kojeg moras gledat dok to izvodis.
    To je meni moja baka savjetovala, valjda ona zna

Imas u ljekarni za kupit onaj Vortex il kak se vec zove koji funkcionira na principu spaljivanja tj. zaledivanja bradavice. Cula sam dobre stvari o tome, ja osobno nisam probala. Meni je brdavica prosla sama od sebe nakon sto sam je pocela ignorirati tj. nisam je dirala.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Citiraj snorki prvotno napisa
    Ma kakav puz, uzmi kamen u noci mladog mjeseca, 3 puta predi s njim preko bradavice uz rijeci "kako doslo, tako proslo" i baci kamen preko ramena iza sebe ali ni slucajno nemoj pogledati za njim. Ako ne uspije od prve, ponavljaj, ali jako je bitno da je mladi mjesec kojeg moras gledat dok to izvodis.
    To je meni moja baka savjetovala, valjda ona zna

Imas u ljekarni za kupit onaj Vortex il kak se vec zove koji funkcionira na principu spaljivanja tj. zaledivanja bradavice. Cula sam dobre stvari o tome, ja osobno nisam probala. Meni je brdavica prosla sama od sebe nakon sto sam je pocela ignorirati tj. nisam je dirala.
    eee, ovo sam ja cula da se treba reci ako se ima mrtva kost jednom sam bas o tome pisala na forumu
    ustvari, kod mene glasi da trljas tu mrtvu kost od nadgrobni spomenik ( tzv. nishan)

nego, ja sam cula da ima to za zaledjavanje, nego mnogo mi kazu da necu moci sa time posto je bradavica velika i duboka :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

uh, nisam fino objasnila
    znaci trljas mrtvu kost od nadgrobni spomenik dje ne znas ko je ukopan i uz to govoris "Kako ja ne znala ko je ovdje sahranjen, tako mi se ne znalo za ovu mrtvu kost"

ojjj, budalasam

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

savjeti su za riknut

ja sam svoje riješila crvenim lukom....dakle uzme se komadić i stavi direktno na bradavicu i s nečim poveže ( meni je bilo na prstu pa sam zamotala zavojem ) i to sam stavljala par noći....
    smrdi za poludit, znala sam si par puta proć preko nosa po noći s tim, mislila sam da umirem....

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ovi savjet su mi fakat razvedrili dan

ja svoje nisam s ničim tretirala, i jednostavno su mi nestale same od sebe... i mm isto tak :/
    (kuckuckuc)

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam svoje "palila" tom tekućinom, ali nije išlo, samo je smrdilo

Čula da pomaže sok od kupusa, al djelovao (obiteljsko iskustvo) samo na čireve...

Moje prošle same od sebe. Frendica je pak to kod dr-a morala sredit.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Rosopas (to je biljka). Ako imaš biljku, otkinuti listić pa tim mlijekom koje izađe iz stabljike namazati preko bradavice.

Ali kod nas u ljekarnama ima za kupiti kapi rosopasa. I ja sam to koristila. Svaku večer sam natopila tim kapima nekakvu gazicu i obukla čarapu da mi čvrsto drži preko bradavice (moja bila na peti) i ujutro to skinula. I tako sam ponavljala postupak cca 2 mjeseca. I nestalo (a prije toga sam pokušavala ukloniti Wartnerom - nekoliko bočica potrošila i ništa, palila tu istu bradavicu višekratno s tekućim dušikom kod dermatologa - i ništa od toga nije pomagalo).

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Rosopas nama nije pomogao. Ali Verumal je. Verumal ionako kupuješ u Austriji.

Najidealnije bi bilo da ga nanosiš par puta dnevno. No dobro je ako ga staviš i jedanput dnevno. Najbolje bi bilo da to bude iza (dužeg) tuširanja /kupanja kada koža omekša. Nakon toga staviš Verumal preko bradavice, ostaviš da se posuši desetak - petnaestak minuta i to je to. Sutradana skineš suhi sloj. I tako do istrebljenja.

nama je pomogao i kod Lovrinih bradavica na rukama, samo što smo njemu ruke mazali po noći dok je spavao. I sve su otišle !!! (pljuc pljuc pljuc)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

super ste, hvala vam
    bas cu ovi dana pogledat Verumal I Rosopas, pa cu isporbat.
    ako nis, morat cu kod koznog da mi je sredi. Duboka, je i sigurno ce imati jedan, dva kocica jer je na pregibu izmedju stopala i prsta

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ma samo da se to sredi.
    Meni je bilo strašno jer je jedna bila na ruci, tj taman na prstu.
    Što god bi primila ona je krvarila, razderala se, pa opet borala, bila tvrđa, mekša, bolila...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Nakon poroda mi je izrasla bradavica na desnoj strani vrata. I samo raste, luda jedna. A od jučer me boli na svaki dodir - i rub veste je ju iziritirao i stavljala sam flastere poslije (ali su se stalno odljepljivali), i kad držim malog za podrigivanje, on je glavom ili rukom dodirne i za poludit mi je.

Malo se zacrvenila sinoć, pa sam mislila da će možda i otpast, no ništa. Zaletit ću se do ljekarne popodne, pa me zanima jel mi može tko što preporučiti, s tim da ne mogu baš kao u prethodnim postovima cure stavit čarapu na nju, jer je na glupom mjestu

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ripcord, moja preporuka za taj tvoj madež je da ga ipak ne diraš sama nego odeš doktoru baš radi toga jer je na "glupom" mjestu, na vratu ako sam dobro shvatila.Ove sve "home made" metode tipa rosopas, Wartner, kreda, smokvin sok(iz lista), kosti i kamenje po mjesečini hihihihi su ipak samo za periferne djelove tjela tj za ruke i noge.A sve ove bradavice na osjetljivijim djelovima tjela bolje ipak ostavit za skinu i srede doktori.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni taj Wartner ne pomaže... Imam jednu na prstu i probala sam nekoliko puta, ali ništa... A košta 100kn ...
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 17.05.2011. at 22:57

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Sjećam se da sam kao dijete imala bradavice na rukama. Iz Njemačke sam dobila nekakvu tekućinu za uklanjanje bradavica. Bočica je bila kao od laka za nokte. Ta tekućina pali bradavicu, doslovce pali i ljušti se sloj po sloj. Okolo bradavice se namaže malo kreme, tek toliko da ta tekućina ne dospije na zdravu okolnu kožu i da se ne pali. Sjećam se da malo peče, ali tek kada se dođe do onih vlakana u bradavici. Na kraju od bradavice ostane kao nekakav panjić koji sam ja sa pincetom izvadila. Poslije toga, nikada mi nove nisu narasle.
    Nažalost, ne sjećam se kako se je tekućina zvala, ali pokušajte pitati nekoga da se raspita u Njemačkoj ili Austriji.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Daklem, počela sam piti aloe veru i nakon dva dana je bradavica počela tamniti i smanjivati se, a jučer je otpala.

Ako će kome trebati, možda isto pomogne

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moji sinac je na bazenu pokupio bradavicu na nozi. Isli smo kod dermatologa na ledenje, ali nakod par odlazaka nista posebno se nije dogodili. Onda mi je sestra od doktorice rekla da narezem koricu od limuna na kockice i ostavim par sati u alkoholu. I onda staviti na bradavicu i zaljepito flasterom. Tako sam i napravila i nakon prve noci nosenja pocela se susiti, a nakon tri dana je skroz pocrnila i u kadi otpala. I vise se nije pojavljivala.
    Kasnije sam isti postupkom skinula i starijem sinu sa ruke.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja skinula s Wartnerom, dijete imalo 6 bradavica na palcu, isplatilo mi se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •