Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Što učiniti?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Što učiniti?

Ovakva je moja situacija i neznam što mi je bolje da napravim pa molim savjet....lucija je napunila godinu dana 25.5.2008. a kako radim u školi uzela sam bolovanje do kraja nastave kako baš ne bih uleitla na sami kraj školske godine djeci...zatim sam trebala početi raditi u 8 . mjesecu ali sam slomila nogu pa sam na bolovanju od 9. mjeseca i sutra trebam početi raditi ,međutim saznala sam da sam trudna i neznam kako se sad izračunava moj prihod? da li mi je bolje da idem odmah na bolovanje ili ?

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kurioža, ne znam ti odgovoriti, ali imam pitanje jer sam nakon nekih saznanja totalno u šoku.
    kad si nakon porodiljnog uzela bolovanje, jesi li uzela za sebe ili za malu?
    koliko si novaca onda dobivala i preko koga, firme ili socijalnog?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Cure, ja vas samo podsjećam na dio iz pravila
    Strogo je zabranjeno postavljanje pitanja i davanje savjeta kojim se izbjegavaju i/ili izigravaju pravni propisi. U takvim postovima će se editirati sporan sadržaj, odnosno izbrisati će se cijeli post ako je cijeli njegov sadržaj sporan.
    Bolovanje se ne "uzima" po potrebi, za njega mora postojati medicinska indikacija.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kurioža, ako ti je ginekolog odlučio otvorio bolovanje zbog komplikacija u trudnoći, naknada će ti iznositi 831 kunu.

Ujedno te molim da ovdje ne tražiš savjete oko proizvoljnog otvaranja bolovanja, jer takvi upiti nisu dozvoljeni i protivni su pravilima foruma.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nisam ni mislila na prozivoljno otvaranje bolovanja,hvala na savjetima.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ako možeš vrati se na posao i pričekaj da ti sjedne (mislim) barem 3 plaće. onda će ti novi porodiljni računat po tom prosjeku. (mislim da sam dobro rekla, imaš dosta topica o tome pa pogledaj malo, npr ovdje

sretno

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ustvari čekaj, ti si radila a ne bila na porodiljnom?! koliko si dobivala od kad si se vratila s porodiljnog? od toga bi trebali računati prosjek...mislim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •