-
visok tlak a trebam na umjetnu oplodnju
pozz svim curama, wannabe mamama (ta sam) itd.
Prvi put sam na ovom forumu, doduše pratim vas već duže vrijeme ali se nikako nisam odlučila za registraciju do danas. Probala sam naći ovu temu, ali nisam uspjela pa se unaprijed ispričavam ako je već negdje postojala!
Ukratko, već duuugo godina pokušavamo ja i moj M dobiti bebača (ja 1978., a on 1971.), u mene hiperandrogenemija, oligomenoreja, povišen T i DHSO4, preporučena operacija štitnjače zbog čvorova čiji sastav je sumnjiv ,moguće u budućnosti da se izrode u nešto loše (nije poremećena njena funkcija) i nisam je operirala iz straha od operacije, on oligozoospermia III stupnja, variokokela, naravno katastrofa sperimiogram. Endokrinolog zbog sumnje na disfunkciju nadbubrežne žlijezde (koja btw diže krvni tlak) traži puste pretrage između ostalog i CT (za koji dan se nadam da ću i to riješiti, ježim se onog tunela).
Ja sam na svoju ruku početkom ovog mjeseca otišla u ZG u privatnu IVf polikliniku- zaključak da se neplodnost treba liječiti IVF-ICSI metodom. Sve bi donekle i prošlo, mislim vjerojatno bi se doc i u upustio u proces da nije tog mog užasnog visokog tlaka
. Slučajno sam ga spomenula kad ono :shock: -ovako je doc izgledao i poslao me na pretrage kod kardiologa, smršaviti, dovršiti endokrinološku obradu!
Ima li tko takav problem :?
molim pomoć! vidim da vas je puno s niskim tlakom!!
(oprostite na opširnosti) POZZ
-
Mislim da ti laky sa Potpomognute ima problema sa visokim tlakom, pa pitaj nju za savjete
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma