-
samo hrabro cjelodnevne dojačice 
moj bebušon ima 2,5 mjeseca i 5500 grama (uz žuticu i početnih 2780) zahvaljujući isključivom dojenju.
na početku mi je bilo jako teško...dojila sam svakih pola sata kroz noć, a kroz dan konstantno. nije bilo vremena za toliko priželjkivani san od BAREM 2-3 sata. uz to su me bake stalno bombardirale pitanjima (a to rade i danas) koliko je prošlo sati od zadnjeg podoja, a ja im uglavnom odgovaram samo sat vremena...što njih čini tužnim (razumijem ih...željele bi one da se ja više odmaram, a i da one mogu na dulji period ostati na samo s unučicom). ali, s druge strane, na mene vrše pritisak, osjećam se kao da nešto krivo radim, tj. dojim prečesto, a beba još i puno bljucka. kao trebala bih uvesti neki red, jer, kasnije će biti prekasno, razmazit ću bebicu, itd., itd., itd...mnogo mojih strahova sve u svemu...no, zahvajujući RODI tih se strahova redovito rješavam!!! 
e, sad, imam pitanje...zadnje što me splašilo, a rekla mi jedna od baka, da ako ovim tempom beba nastavi dobivati na težini, morat ćemo nešto poduzeti, tj. pothitno povećati razmake između podoja!!!!!!!naime, prvi mjesec dobila je 1100 grama, a drugi mjesec 1500 grama. pa zar bi to mogao biti problem, a isključivo je dojena moja beba?
još jednom pozdrav svim mamama koje doje i doje i doje i doje....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma