Moram pitati pošto nisam našla nigdje odgovor.
Jel netko imao problem sličan našem...ne paničarim jer mislim da nema razloga, ali me zanima.
Prije tjedan dana je Grga kurio jedan dan 39 ( u guzi ) bez ikakvih simptoma, dali mu za snižavanje, preko noći se oznojio temp je pala i kao da ništa nije bilo. Jučer ista priča, kroz dan vruć, nisam htjela davati ništa za snižavanje samo sam ga tuširala, ali nije pomoglo...u guzi 38,8. Predvečer je već postao bezvoljan, oči crvene i čak je sam tražio da legne...dala mu za snižavanje jer me bilo strah noći,a i baš je bio klonuo i bez snage. Opet se preko noći oznojio i ujutro nema temp, malo još što se tiče raspoloženja i apetita nije svoj, ali drugih simptoma nema.
Inače smo naravno jesličari pa sve to povezujem sa tim, ali mi je čudno da tako zakuri na jedan dan bez razloga.
Ako je imao još netko sličnih iskustava recite.
E da svi zubi osim kutnjaka su mu izbili tako da mislim da nije to, jedino neznam kad oni izbijaju.
Ne znam kako se postaviti kod pedice...znate kako oni...srežu te u sekundi: "Pa kaj bi vi mama dok ide u jaslice to vam je tako..."itd itd.
Ma sve to štima, ali jel to ok i normalno bez razloga kuriti jednom tjedno?