- 

Evo da prijavim u šta se to ova naša "temperatura od jednog dana" pretvorila, da ni sama neznam više šta da radim.

Znači počelo je u nedjelju sa temp. 38,8 (guza) bez ikakvih drugih simptoma.
 Ponedjeljak, bez temp,malo cendrav,ja sam ostala s njim doma i mene je taj dan shrvala temp i povraćala...
 Utorak, mali bolje ( on ni nije povraćao samo je bio malo cendrav i bez apetita ),mala rubna temp oko 37 pod pazuhom ( na dalje ću navoditi temperature mjerene pod pazuhom jer smo sad prešli na tu metodu uz crtić ).
 Srijeda, vratilo mu se raspoloženje, ali temeratura stalno ni sim ni tam, predvečer počeo nos curiti.
 Četvrtak, ujutro pun šlajma, išli kod pedice, ona kaže samo garasone kapi i čaj i to je to, grlo nije crveno, na plućima nema ništa, problem mu radi šlajm. Navečer opet temperatura 38,8, ali je zaspao ja ga kontrolirala po noći, nisam ništa dala za snižavanje i do jutra temperature više nema :? . Petak, ujutro nos, kašlje od šlajma onako zrelo, prije podne još bez temperature, oko dva sata temperatura 38,3, zovem pedicu javi se sestra koja kaže da to nije ništa čudno da ima takvih virusa, ali meni opet nije jasno da smo čitav tjedan doma, znači nije bio izložen kao u vrtiću, i onda mu se nakon par dana opet javi temp + sve ostalo Još si mislim uzet ću bolovanje da ne riskiramo jer smo se opekli prije ljeta ( bio je tri puta u 2 mjeseca na antibiotiku zbog istih simptoma ). Temperaturu smo skinuli sirupom i do jutra opet ništa. Još si mislim uzet ću bolovanje da ne riskiramo jer smo se opekli prije ljeta ( bio je tri puta u 2 mjeseca na antibiotiku zbog istih simptoma ). Temperaturu smo skinuli sirupom i do jutra opet ništa.
 Danas, ujutro klasika kašljanje, čišćenje nosa, nema temperature  :/ , čak sam ga dala malo s dedom van da se prolufta malo od svega, a kad ono oko dva opet temperatura 37,5, malo kasnije oko četri već 38,5 sad sam mu opet dala sirup panadol i to je to.
 Eto, mali je inače dobro raspoložen, jedino nema apetita cijeli tjedan, na momente cendrav, na momente hiperaktivac kakav je.

Mene u stvari brine šta da dalje radim i jel bi trebala uopće povezivati onu prvotnu temperaturu od nedjelje sa ovi svim u paketu dva dana nakon, jer ako da onda mi to sve skupa nekako predugo traje, a nema nekog vidljivog poboljšanja . 

Jel može mišljenja, kako vam to izgleda, kao neka obična viroza ili   :?
 Stvarno me zbunjuje to skakanje temperature  :?

p.s. oprostite na dugom postu  

Pravila pisanja postova
				Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-  
Pravila foruma