-
Evo i moj mali kuri od popodneva, počelo sam 36,9 i već je toliko vruć, pogotovo ispod vrata i glavica iza da isto neznam šta bi napravila. Ima 38,7, a na momente i više, tuširala sam ga, čepić, uspavala i sad još spava, ali pojačano diše. Već nam se dogodila temperatura na 1 dan par puta, bar svaki mjesec-dva. Prvi dan se normalno ponašao uz pojačani umor i povišenu temperaturu, a kroz noć ko da je netko obrisao. Kod izbijanja zubića se par puta to dogodilo, a prošli put je imao temp. na 1 dan, pa par dana ništa, pa opet jako visoka temperatura - 39,5 i skoro do 40 i išli mi doktorici jer smo se uplašili jer nikak nismo snizili temperaturu kroz noć, već je mali toliko bio izmučeni da mu se non-stop spavalo. Ako osjećate da nešto nije u redu ako se temp. ne snižava, idite radije na hitnu. Mi smo dvoumili i bojali se ostanka u bolnici pa smo ujutro išli pedijatrici, rekla je sve ok, malo grlo upaljeno, pluća ok, sirup i Prospan i to je to. I cijeli tjedan bili doma i sve preboljeli. Mali se toliko izmučio od temp. i obećala sam si da ću drugi put radije na hitnu nego da se toliko muči, da budem sigurna što se dogodilo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma