Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: tipicno zensko pitanje-bojanje kose u trudnoci ?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno tipicno zensko pitanje-bojanje kose u trudnoci ?

mozda brijem, ali kao pobornica zdravog zivota (stogod to znacilo ) malo se pribojavam otici obojati moj izrast klasicnim bojama.
    pretpostavljam da boje i hidrogen nisu bas friendly za plod ? ako je to notorna cinjenica, mea culpa...

vidjela sam da u bio&bio ducanima prodaju boje na prirodnoj bazi, ali nisam ih jos probala... ima li koja od vas iskustva s ovim problemcicem ?

mislim izdrzat cu i s neobojanom kosom, ali mislila sam da si malo podignem moral, vec 8 tjedana sam doma na cuvanju trudnoce i to stanje ce se nastaviti, da bas ne izgubim svaki osjecaj za sebe

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i mene je strah, unatoc izrastu od par cm. trudna sam 15+4tj, i nisam se farbala 14 tj. plava kosa s izrastom supre izgleda kod kuce na mirovanju, no danas prvi radni dan nakon 2 mj. i svi kazu da kao izgledas super, no gledaju jer nisu znali da sam brineta. rekla mi frizerka da kao nije stetno, i da nekim trudnicama se boja zna primiti drugacije nego inace. no kako god bilo ja se narucujem za farbanje sto prije, pa makar neki pramencici sitni da se toliko ne vidi izrast.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nisam se farbala, cim sam saznala da sam trudna, pocela sam pustati izrast. Taman sam do poroda vratila prirodnu boju kose

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

molim da se eventualna daljnja diskusija nastavi na jednom od postojećih topica.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •