Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 103

Tema: Pohvale osoblju Sv. Duha

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

naježena i presretna!

sestre Željka i Mira su velika
    dr. Vasilj je i meni bio predobar iako smo se susreli u ranoj trudnoći.
    dr. Sirovec... jako mi je drago da je sudjelovala u tome :D

bravo, cure!
    veliki bravo!

(ovakva izvješća su najbolja stvar za pronatalitetnu politiku. pa tko sad ne bi još jednom)

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sad ne stignem, sutra ću napisati kak je prošao porod od frendice danas popodne na SD...
    Ukratko, super....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Baš mi je drago !

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    al mi se cini fer spominjati i lose doceke, ovako se ljude pomalo dovodi u zabludu
    naravno da treba spominjati i lose. otvorila sam ovu temu zato sto mi se cini da se u zadnje vrijeme pise samo lose o sv.duhu, pa da napravim ravnotezu. treba pisati ako je bilo lose, ali treba pisati i ako je bilo dobro, zar ne?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Imam jedno pitanjce.
    Je li istina da se na SD po novom ne dozvoljava rodilji da u rađaoni bude u svojoj spavaćici već isključivo u njihovima?

8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Evo ovako...
    Došla je sa svojim trudovima, 5cm otvorena oko 11h. Nisu joj davali ništa i jedino su joj od asistencije probušili vodenjak oko 14h.
    U 15:30h rodila je djevojčicu. Ona je prezadovoljna jer ju nisu rezali, jer nije popucala,jer joj nisu dali drip, jer su bili super prema njoj svi(od babica do doktora)... itd.
    Rodila je u predrađaoni jer je jučer bila totalna ludnica... Svejedno je bila zadovoljna tj prezadovoljna....
    Smjestili je jučer oko 18h na odjel i odmah joj doufarali malenu. Bile su skupa oko sat vremena i u predrađaoni....
    Danas ujutro se javila zadovoljna zasad sa svime....
    Eto pohvala....... a nema nikakvog poznanstva :D :D :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Sundance prvotno napisa
    Ona je prezadovoljna jer ju nisu rezali, jer nije popucala..
    Koliko je teška i velika beba?

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Uh, kako dobro sjedaju ovako pozitivne priče kratko pred porod!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Beba je bila 3160g,50cm...
    Moju sestru su rezali a beba je bila 2500 i znali su da je mala beba, nije mogla sjediti... Drugi porod ju nisu rezali beba je bila 3500g. Oba poroda bolnica SD a razlika u porodima 15 mjeseci.
    Mene na SD nisu rezali i nisam popucala, curka je bila 3600g,51cm.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Budući da je tema pohvale osoblju Sv.Duha, evo ja se prijavljujem za pohvale. Dakle, svima, od tima koji je izvodio moj carski rez, ponajviše dr. Ujeviću i Žalcu pa sve do sestara na babinjačama i onih sa pedijatrije. I veliki pozdrav teti Matiji kuharici. Žena nam je kuhala domaću pravu kavicu, onak- tursku. Osjećala sam se kao doma. Stvarno su svi bili super.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ovako dalje, beba od frendice je plakala jedno 5 min. Došla je sestra u sobu i pitala šta se događa. Moja frendica ne znam (prva joj je beba). Sestra je uzela bebu i odnjela ju nahraniti jer sigurno je gladna. Beba nije htjela papati nego je podrignula i to je bilo to.
    Znači nadohranjuju bebe bez puno razmišljanja što nisu radili prije 6 mjeseci. Očito ovisi o smjeni sestara.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Znači nadohranjuju bebe bez puno razmišljanja što nisu radili prije 6 mjeseci. Očito ovisi o smjeni sestara.
    Mojoj su frendici na trudničkom tečaju prije par tjedana rekli da oni uopće u bolnici nemaju adaptiranog i da su to izmišljotine da mame pričaju da se bebe nadohranjuju.

Ma sada mi ništa nije jasno...zakaj bi to pričali. Možda je ona krivo skužila, ali baš su ih razuvjeravali.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

na tecaju uvijek pricaju idealiziranu viziju. to je uvijek tako. obzirom na broj prijavaka nadohrane, sumnjam da su bas sve te mame u krivu da su im nadohranjivali djecu.
    osoblju ce ocito trebati vremena da se prilagodi zahtjevima titule bolnica prijatelj djece...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pa kaj bi krivo skužila... Rekla je da ide malu nahraniti jer sigurno plače zato jer je gladna. Kad ju je vratila rekla je da nije htjela jesti.
    A ona ima mlijeka i mala lijepo cica.
    Kad sam ja bila prije 6 mj isto su neke nadohranjivali. Ali nadohranjuju na špricu.
    Pa i moje bi nadohranili da sam htjela i tražila ali ja nisam dala...

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Pa kaj bi krivo skužila...
    pod tom rečenicom sam mislila da je moja frendica možda skrivo skužila sestru kada je objašnjavala da u bolnici uopće ne drže adaptirano.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

to me podsjeca na jednu privatnu kliniku u kojoj je mene moja doktorica htjela natjerati da rodim. dosla sam na razgledavanje, i pitam sestru sto kada beba ima zuticu. a ona kaze da do sada nikad nisu imali takvih slucajeva

tako i ovo, ne moze bolnica garantirati da nikad niti jednoj bebi nece biti potrebna dohrana :?

BFCH ne znaci da nemaju adaptiranog u bolnici, nego da nece davat bebi osim na osnovu meicinskih indikacija. a za to trebaju onda poduzet sve da do medicinskih indikacija ne dode, a ne jednostavno izbacit adaptirano iz bolnice. to vise nije idealiziranje, nego vrlo neodgovorno ponasanje

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Zašto ignorirate moje pitanje?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sorry ana.m.
    moraš imati njihovu spavačicu

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pozdrav!
    Moje dvije sestre su obje rodile na Sv. Duhu. Jedna je imala super porod, a druga katastrofa... eto, ipak ovisi o osoblju.... Obje su rodile prije godinu dana, u razmaku od mjesec i pol.

Starija sestra je imala grozan porod... Kaže da joj nije najgore što je boljelo, jer se trudila odraditi trudove i slušala sve kako treba, ali su joj ipak nalegli na trbuh, ne znam gdje se žure, rezali su je i popucala je.... čak joj je i debel crijevo puklo... I, nisu je zašili kako treba, već su je išli isti dan predveče ponovno šiti.... i sve su krivo napisali u med dokumentaciji...

Beba je bila 3600 , 50 cm, prvo dijete.

A druga, mlađa, je imala super porod.... Rodila je glavicu bez rezanja, ali je rame zapelo pa su je samo malo recnuli, ali jako malo...

Nisu joj davali nikakve lijekove, dobila je odmah malog koji je uhvatio sisu...Rana je prošla brzo , za 10 dana je mogla sjediti...
    Poslije poroda me nazvala , iako je bilo ponoć, puna energije, nije mogla zaspati od uzbuđenja....Pitala sam ju: Kak je bilo, jel boli, a ona: Kao šetnja livadom...Mali je bio s njom oko sat vremena, pa je tu noć bio razdvojen od nje, da se ona naspava....a dalje su bili stalno skupa...

Beba je bila 3300, 49 cm, isto prvo dijete...

To je sve prije godinu dana... Nadam se da se dosta toga promijenilo....i da će biti sve više pozitivnih iskustava, o kojem god rodilištu da se radi...
    Pozdrav

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Klo, srdačne čestitke na Juri :D

Citiraj Felix prvotno napisa
    meda, bliska osoba neovisno o spolu je mogla i ranije biti na porodu. tako je maja prije dvije godine bila s egemamom, saradadevii prije par mjeseci s fridom.
    Felix, nije to baš tamo tako po defaultu, na žalost, znaš i sama.
    na žalost se pokazalo već dosta puta da se ne tretira jednako pratnja žene koja je gore "nečija" , u odnosu na (njima) "ničiju" ženu i njenu pratnju.
    Saradadevii su recimo jeeedva jedvice pustili i uz puno ružnih riječi.
    kamo sreće da to zaista postane normalno.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

evo, ja tek sad vidim ovaj topic pa da kažem i ja svoje iskustvo.

Apsolutno potpisujem sve što je Felix napisala.

ja sam došla na SD u 5 ujutro, "mog" doktora, kod kojeg sam pratila sve tri trudnoće, uopće nije bilo u Zgb, a ja ga nisam ni htjela spominjati kad sam došla tako da priče o protekcijama padaju u vodu. Barem što se tiče mog slučaja.
    Ja sam samo došla, kao no name, s nadom da lijepa riječ sva vrata otvara.

dok sam se skidala za pregled zamolila sam doktora da mi među papirima nađe papir na kojem su ukratko napisane moje želje.
    Plan poroda je bio po lutonjičinom nacrtu s njene priče s poroda, tnx lut jer mi se činilo da se plan od nekoliko strana nikome neće dati čitati.
    Doktor Vasilj je rekao da nema problema, ali ga nije ni pogledao 8)
    Nakon par minuta, kad me došao pregledati rekao je - sad mi vi lijepo recite što vi želite, a što ne želite. ja sam sve lijepo izrecitirala, a on i sestra mira su rekli da nema problema, da je to moj porod, moja beba, moje tijelo i da nema razloga da ne bude onako kako ja želim, ali da mi ionako većina toga neće ni trebati jer sam došla 10 cm otvorena
    I rekao je da ako želim da mi mogu sad prokinuti vodenjak i da ću roditi za 15 min. Ali sam odbila, s čime su se oni složili i otišli smo u rađaonu. tamo su mi prvo donijeli da potpišem dozvolu da se u dnevnim novinama objavi da sam rodila.
    Zatim su donijeli još jedan papir, na što sam ja sa smiješkom i okretom očima prokomentirala - ah, to je ona bianco izjava da sve prihvaćam , a oni kažu - ne, to je da sve odbijate. Baš sam bila šokirana :shock:

Uglavnom, dr Vasilj se pokaazo kao jedna prekrasna osoba i ja nisam mogla doći k sebi na takav pristup. Čak sam mu kasnije i rekla da sam oduševljena njegovim pristupom i zahvalila mu se. Sestra mira također.

DR Davor Franičević mi nije bio na porodu, tj došao je samo na par minuta, ali mi je bio dan prije na pregledu i isto imam sve pohvale. A osim kloklo i jedna moja cimerica je imala samo riječi hvale za njega.

U 7 sati se promijenila smjena, došla je dr tadić i sestra Maja koja je na sebi imala majicu s natpisom - Ne ometaj - prirodni porod u tijeku! što mi je dalo dodatnog elana. Pored njih dvije sam i rodila. I moram još spomenuti glavnu sestru rodilišta, preziva se nekako Karolyi, isto straaašno ljubazna.

Nakon sat i pol sam sama tražila da se još jednom konzultiramo oko priokidanja vodenjaka jer sam imala osjećaj da mi trudovi slabe, a nisam si htjela nakon tako dobrog početka priuštiti da mi počnu nuditi drip.
    Ja sam si ipak još razmišljala - bi li, ne bi...-onda su me pitali - i? što ste odlučili?...mislim, ta rečenica mi je tako nekako ostala u glavi...znači, ja sam isto tu da odlučujem, i mene se pita...oni su svi čekali da JA kažem što ćemo i kako dalje. Naravno, moj porod je bio nekompliciran, ne umišljam si da bi tako bilo da je bilo drukčije, ali i sve želje u mom planu su bile uz vječitu opasku "dok je sve redu sa mnom i bebom"
    pa smo ipak prokinuli vodenjak kad je beba već bila skroz dolje, samo što nije izašla. I za to su mi donijeli da potpišem da sam pristala I to je bila jedina intervencija uopće

ma ne znam, možda se jesu posložile zvijezde, možda smo nabasale na sjajnu ekipu, ali sigurno nije samo to.
    Općenito sam primijetila da su se stvari ipak dobrano pokrenule i da nešto za što smo prije morali uložiti više truda, sada ide puno lakše.
    I zato podražavam Felix što je otvorila ovaj topic jer sam tako nešto i ja mislila napraviti samo nikako da stignem jer lako je samo kuditi, treba ih i pohvaliti kad je nešto dobro

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Baš lijepo, baš daje nadu ovaj tvoj post

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

branka, 10 cm?!!! Pa to je rekord i za tebe!!! BRAVO!

I prekrasno je čitati te, s tako lijepim iskustvom. Zaista daje nadu za sve iduće rodilje željne prirodnog poroda.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

prekrasno je citati ovaj topik i svakako se slazem da je dobro pohvaliti osoblje rodilista za ovakve promjene! :D

ono sto mene jos uvijek rastuzuje je cinjenica da se majke i djeca, ipak, razdvajaju bar ako je suditi po nekoliko iskustava u proteklih 4-5 mjeseci.
    cinjenica da ne mozes odbiti kupanje djeteta (jer tada ste odvojeni), a mozes cijepljenje, mi je apsurdna... :/

no dobro, da ostanemo u pozitivi - bravo za Sveti Duh i nocnu smjenu!

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Branka1, prekrsna priča koja mi ulijeva nadu u SD! Mi želimo u VŽ, ali ako ne bude sve išlo "po planu", lijepo je čuti da i na SD može biti - lijepo i dostojanstveno!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Evo da se i mi oglasimo...
    Rodila sam 5.11. i sve pohvale dajem ekipi SD...narocito doktorima Blagajic,Vasilj,Sirovec
    Babica Maja i Stefica,i zahvaljujuci nima nisam ni puka ni rezana :D
    Ekipa je stvarno predobra,i punooo su se promjenili od mog zadnjeg poroda.
    Ali...ipak ostaje jedan mali ALI...i ovaj put sam rodila u predradjaoni zato sto su svi boxevi bili zauzeti,a zauzeli su ih pacijentice doktora Ilijas,koje su rodile tek sutradan i to njih dvije cak carskim rezom,a dosle su bez trudova i camile u boxu dok sam se ja kidala na "obicnom" krevetu i tamo rodila,ali sreca pa je bilo brzo a i dobra je bila ekipa tako da nisam previse tuzna,mada se od srca nadam da cu treci put napokon i vidjeti taj famozni box
    Na babinjacama isto sve suuuper,pedijatrijske sestre su mrak,isto sam se skompala sa njih par i dobivala finu tursku kavicu svako jutro, 8)

Ekipi SD same pohvale,

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ana.m-ja sam rodila u svojoj spavacici,

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    I moram još spomenuti glavnu sestru rodilišta, preziva se nekako Karolyi, isto straaašno ljubazna.
    to je naša Goga :D

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Što znači "naša"?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa Zrinova primalja
    i ninochkine Kale

pisale smo o njoj

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    branka, 10 cm?!!! Pa to je rekord i za tebe!!! BRAVO!

I prekrasno je čitati te, s tako lijepim iskustvom. Zaista daje nadu za sve iduće rodilje željne prirodnog poroda.
    kak misliš rekord?
    ja sam i prošli put došla 10 cm otvorena, samo s razlikom da sam 7 sati prije, na pregledu, odbila ostati, iako sam bila otvorena 5-6 cm, ali bez trudova, urednog CTG-a, UZV-a, amnioskopije
    Pa sam tih par cm do kraja odradila doma i u shoppingu

A ovaj put sam isprve došla skroz otvorena

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    pa Zrinova primalja
    i ninochkine Kale

pisale smo o njoj
    Aha. Strašno ljubazna žena. nasmijana. nevjerojatno koliko ti u tom trenutku znači nasmijano, vedro lice osoblja. kad bi oni svi bili toga svjesni, da je tako malo potrebno da se tako promijeni cijeli rodiljin doživljaj, nadam se da bi se više potrudili.

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

za porod, nažalost, ne mogu reći ništa lijepo...
    ...naš je mišić teško teško bolestan....

...no, svaka pohvala i neizmjerna zahvala neonatologiji- da nije bilo požrtvovne brige i borbe dr. Stanojevića i ostalih doktorica, te nježnosti i budnog oka sestrica njihove intenzivne, naše djetešce danas ne bi bilo živo...
    ...ovako, nakon dvomjesečne 24satne borbe kod njih, te tromjesečne u klaićevoj, anđeo nam je konačno po prvi puta mogao doći kući...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj zlatokosa prvotno napisa
    za porod, nažalost, ne mogu reći ništa lijepo...
    ...naš je mišić teško teško bolestan....

...no, svaka pohvala i neizmjerna zahvala neonatologiji- da nije bilo požrtvovne brige i borbe dr. Stanojevića i ostalih doktorica, te nježnosti i budnog oka sestrica njihove intenzivne, naše djetešce danas ne bi bilo živo...
    ...ovako, nakon dvomjesečne 24satne borbe kod njih, te tromjesečne u klaićevoj, anđeo nam je konačno po prvi puta mogao doći kući...

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

još jednom hvala dr. stanojeviću...taj čovjek ima veliko srce za malene!!!!!!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Iako sam rekla da nebi ponovno na SD ove vase price su me potakle da ponovno razmislim.
    Iako je meni porod kao takav bio ok, da ok, ne super, ne los, samo ok, ipak me malo strah ponovnog cjelodnevnog lezanja u hodnku, cekanja 2 dana da vidim dijete jer je guzva...

Vidim da se dr. Vasilj puno spominje, ja sam se s njim susrela na pregledu u 5. mj. i stvarno je bio vise nego susretljiv, sve sam ga mogla pitat, ona je sve strpljivo objasnjavao...ma bas je
    (i jos k tome je zgodan )

ljerkaf

Početno Pohvala osoblju odjela Ginekologija 1

Iako ne presretna što moram provesti 10-ak dana u bolnici, taj boravak i nije bio prestrašan. Poznato je da su uvjeti u našim bolnicama jadni i žalosni ali uz mog dr. Baumana koji je oličenje liječnika o kakvima na žalost češće maštamo, nego što ih imamo sreće u praksi sretati i uz sestre na odjelu, sve je bilo lakše. Pogotovo ako su u smjeni bile vedre i stručne sestre kao što su sestre Olivera, Marijana, Ivanka.....ili prekrasna, uvijek vedra i nasmješena sestra Maja. Jedva čekaš da dođe Majina smjena jer ona u sobu unosi vedrinu sunčanog dana i zarazi te svojim osmjehom. Naravno, njena stručnost i požrtvovnost, nisu upitne. Zbog zaista odgovornog i napornog posla koji svakodnevno obavljaju i to u ne baš idealnim uvjetima i uz nedostatak svega i svačega od običnih tableta za bolove pa nadalje, kompleto osoblje sa Ginekologije 1, zaslužuje svaku pohvalu i divljenje a nadasve moju iskrenu zahvalu.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Rodila 03.02.2009....sve pohvale osoblju rađaone, sestrama, babicama, doktoru Prki..... posebno sestri Jopzefini iz gin.ambulante i naravno mom dr.Miškoviću - bez njih bi moj porod bio neizdrživ i neostvariv

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Sestra Goga je najbolja

Rodila 2001.,2004. i studeni 2008., sva tri puta na Sv. Duhu.Prvi porod prirodno, druga dva inducirani. Neću iznositi detalje s poroda (nešto sam napisala u topicu dr. Habek ), pogotovo što se na ovom trećem pokazala nestručnost nekih liječnika , uz istodobno omalovažavanje inteligencije i zdravog razuma pacijenta u stilu „niste medicinske struke“ (pa zato sigurno imate IQ sobne temperature i ne znate zbrojiti dva i dva!), ali moram istaknuti konstantu ljubaznosti, suosjećajnosti i svega onoga što se od prave primalje očekuje , a to je sestra Goga.
    Pukim slučajem bila mi je na sva tri poroda i poželjela bih ju svakome. Tko ne može povezati lik i ime- crvena kosa, lijepe velike oči, tamnoplava uniforma, zgodna, krasna žena. I sve one druge mlade sestre su bile odlične, ali Goga je zbilja upečatljiva pojava. Čak sam ju dva mjeseca kasnije nazvala u rađaonicu pitati gdje ide na tečaj trbušnog plesa jer ne želim ići negdje s tinejdžericama.
    Ovaj topic je dobar jer treba pohvaliti sve pozitivno, ali nisam sigurna da to uopće zanima prave aktere zbivanja. Bojim se da ovo nije oglasna ploča za slanje pusica ili pljuskica liječnicima i sestrama već samo interna ćaskaonica. Možda sestre i pročitaju tu i tamo nešto, ali meni je baš jedan liječnik sa Sv.Duha rekao „Nemojte čitati te glupe forume, to je bezveze!“. Najbolje je što ih ja do nedavno nisam ni čitala, jednostavno nisam imala vremena, ali sad kad sam ih malo pregledala, vidim da ne bi ni njima pala kruna s glave da malo bace pogled na „glas naroda". Političke stranke plaćaju silne novce na ankete među građanima kako bi znale kako postupati, a liječnici dobivaju besplatno mišljenje pacijenata o svom radu (iako je njima najbitnije mišljenje struke).
    :?
    Još se kod nas dovoljno ne shvaća koliko je ženama na porodu bitna lijepa riječ. Vidim po ovim postovima koliko su značile riječi kao “Znam da je teško, ali možete vi to“, ili „Ne brinite se, mi ćemo vam pomoći“. Jasno mi je da osoblje često nema vremena ni živaca za sve to jer se rađa ko na traci i da je apsolutni prioritet živo i zdravo dijete, ali koliko sekundi i energije treba utrošiti na ovakve utješne rečenice u odnosu na one silne sate koje žene provedu u bolovima i strahu same u predrađaoni i rađaoni !(SAME su, bez obzira na okolne „šetače“).
    I eventualne greške lako se oproste ako je dobra namjera evidentna , a odnos ljudski. Uspomena na bolove s vremenom izblijedi , inače nitko ne bi imao više od jednog djeteta, ali doživljaj poniženja, ignoriranja ili omalovažavanja dugo se nosi kao osjećaj gorčine. S druge strane, nakon ljubaznosti i potpore, makar s dvije riječi ili čašom vode, ostaje filing zadovoljstva i zahvalnosti. I nije bezveze stara izreka „Bog će ti to platiti!“. Bog, univerzum, šta god, sve to odašilje natrag energiju ljutnje ili zahvalnosti onome tko ju je izazvao.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Re: Sestra Goga je najbolja

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa
    (pa zato sigurno imate IQ sobne temperature i ne znate zbrojiti dva i dva!),
    ovo ti je netko eksplicitno rekao ili si ti stvorila takav zaključak? :shock:

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

meni to zvuči kao hiperbola (jel se tako kaže? )

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

apricot, ti si imala dobro iskustvo gore, što mi je jako drago

ali neki od nas znaju što govori Nena-Jabuka

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    apricot, ti si imala dobro iskustvo gore, što mi je jako drago

ali neki od nas znaju što govori Nena-Jabuka
    O da, itekako dobro znamo, moram reci da nazalost nigdje nisam dozivjela takav bezobrazluk i nehumano ponasanje kao na babinjama na SD.

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja imam samo pohvale za dr. bekavac i dr. matijevića koji su spasili moje dijete...
    posebno dr. bekavac koja je slušala šta joj govorim i da imam trudove, koji se nisu očitavali na ctg-u ..
    nažalost, iskustvo par sati prije i određena dr. na specijalizaciji nije me slušala što joj govorim(nadam se samo da će za specijalistički ispit ipak učiti prije svega slušati )

tako da vjerujem da je moje dijete živo zahvaljujući stručnosti dr. bekavac i dr. matijeviću
    zanimljivo da mi je dr. bekavac bila antipatična kad sam ju viđala u ambulanti, a pokazala se kao

i naravno sve pohvale dr. sirovec

prema meni nitko nije bio neljubazan u rađaoni, od sestara koje su me primile pa nadalje( a sestra Mira u ambulanti mi je zakon)

Datum pristupanja
    Jan 2009

Ma ne, to je moja pjesnička sloboda, ali je point bio takav.Jedan vrlo naduveni specijalizant ponavljao je mom mužu "Vi niste završili medicinu!" svaki put kad bi mu on postavio bilo kakvo pitanje. Još je govorio -"Ja sam ovdje doktor!" (a, ne, mi smo mislili da smo došli u svemirsku postaju!). Na kraju ničim nije dokazao svoju sposobnost, dapače.
    Ni muž ni ja nismo bili nimalo bezobrazni ni nekulturni, niti mi je žao što nismo bili iako je taj lik zaslužio sve najgore. I da imam dva razreda O.Š. ne trebam takav tretman u rađaonici.Ponizno ću prihvatiti da ja sa završenim samo jednim fakultetom ne mogu parirati jednom napuhanom specijalizantu, koliko god pomno proučila ono što se mene osobno tiče (a to je porod), ali valjda se MM sa završena dva faksa može donekle približiti samoproglašenim liječničkim veličinama. Bolje da me ništa ne pitate o tome, još uvijek sam ljuta. Ovo je samo pojašnjenje sa zadnjeg poroda, na prethodna dva odnos je bio korektan, nemam zamjerki. Htjela sam iznijeti samo pohvale, pokude oni ionako ne prihvaćaju.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ovak ja sam rodila prije 8 mj. na Sv.Duhu i mogu reci i sljedece dijete cu tamo roditi...imala sam jako tezak porod tj.zavrsilo je carskim rezom nakon 30sati trudova jako su bili uz mene i hrabrili me,nadgledali koliko su mogli uz druge zene,cak nakon carskoga drugi dan su neki dosli do mene u sobu i pitali kako sam i kako je malena...suprugu su sve javljali da bude u toku...a na babinjacama su se super odnosili prema meni....to je moje iskustvo sigurno ima i osih ali koliko sam ja cula znam samo za dosta dobra....

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj andrea2405 prvotno napisa
    ovak ja sam rodila prije 8 mj. na Sv.Duhu i mogu reci i sljedece dijete cu tamo roditi....
    Da,da, i ja se slažem, da trebam ponovo roditi išla bih na Sv.Duh. Kritikama koje sam spomenula nije mjesto na ovom topicu već na nekom drugom i odnose se samo na moj zadnji porod i na samo dvoje ljudi, dvije jedinke koje želim smatrati iznimkama.
    Doktorica nije bila nekulturna već samo nesposobna i apsurdno je što upravo o onome što ne zna izvesti u rađaonici drži predavanja na kongresima, dok tom specijalizantu, koji je na specijalizaciji i na Sv. Duhu i u Petrovoj, od srca želim da ostane u Petrovoj jer za rodilište Sv. Duh vjerujem da ima nade bez takvih kao što je on, upravo zbog većine ljudi koji u njemu rade i koji su u redu. Da to rodilište ima malo veći kapacitet i manju gužvu, sigurno bi bilo puno bolje jer bi onda bilo vremena za „individualan pristup“.
    Za nestručno postupanje na mom zadnjem porodu potrudila sam se dobiti potvrdu u stručnim krugovima i itekako sam u prilici da ih „operem“ i službeno i javno, ali neću iz dva razloga: prvi je taj što je meni Bog bio dovoljno milostiv pa je, unatoč šlamperaju, moje dijete rođeno živo i zdravo.
    Zato ću se i ja zadovoljiti samo ispuhivanjem na forumu.
    Drugi razlog je taj što u rađaonici na Sv. Duhu rade krasne babice i pristupačni mladi doktori, za koje se nadam da će nešto znanja upiti od svojih starijih kolega, odličnih stručnjaka kao što su dr. Hafner, Habek i Matijević. Posebno mjesto među njima zauzima dr. Tomislav Hafner jer, kad nabrajam njegove kvalitete, u čudu se upitam jel' pričam ja to o seljastom hrvatskom zdravstvu ili nekoj zapadnoeuropskoj klinici. Već sam ga dovoljno nahvalila na topicu pod njegovim imenom, ali budući da je i ovo topic pohvala za osoblje , ponovit ću da je čovjek stručan, briljantno, briljantno inteligentan, s odličnim, pomalo perverznim, 8) fakinskim smislom za humor koji mene naprosto obara s nogu. 8) Nevjerojatno mi je i da kod pregleda ili bilo kakvog drugog zahvata kod njega ama baš ništa ne boli (nije velik , al' je tehničar ) , a sve znamo da to i nije baš čest slučaj kod ginekologa, više su tu nekakva gruba roštanja u potrazi za blagom.
    Toliko sam fascinirana njegovim likom i djelom da bih najradije osnovala Klub obožavateljica dr. Hafnera, vjerujem da bi članstvo bilo brojno , ali ne znam šta bi mi muž rekao na toliko oduševljenja (odnosno, znam, pa je bolje da to ne doživim).

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Rodila sam prije 3 mj na sv.duhu i opet bi tamo rodila. Imala sam težak porod, 17 sati trudova ali primalja maja je sve radila u moju korist, znači bez dripa,bez prokidanja vodenjaka, bez droga protiv bolova. beba je bila velika, 4,630 i 54 cm, al nisam rezana, malo pukla,2 šava sam dobila. porod iz snova, al to je već priča za drugi pdf.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj andrea2405 prvotno napisa
    ovak ja sam rodila prije 8 mj. na Sv.Duhu i mogu reci i sljedece dijete cu tamo roditi....
    Da,da, i ja se slažem, da trebam ponovo roditi išla bih na Sv.Duh. Kritikama koje sam spomenula nije mjesto na ovom topicu već na nekom drugom i odnose se samo na moj zadnji porod i na samo dvoje ljudi, dvije jedinke koje želim smatrati iznimkama.
    Doktorica nije bila nekulturna već samo nesposobna i apsurdno je što upravo o onome što ne zna izvesti u rađaonici drži predavanja na kongresima, dok tom specijalizantu, koji je na specijalizaciji i na Sv. Duhu i u Petrovoj, od srca želim da ostane u Petrovoj jer za rodilište Sv. Duh vjerujem da ima nade bez takvih kao što je on, upravo zbog većine ljudi koji u njemu rade i koji su u redu. Da to rodilište ima malo veći kapacitet i manju gužvu, sigurno bi bilo puno bolje jer bi onda bilo vremena za „individualan pristup“.
    Za nestručno postupanje na mom zadnjem porodu potrudila sam se dobiti potvrdu u stručnim krugovima i itekako sam u prilici da ih „operem“ i službeno i javno, ali neću iz dva razloga: prvi je taj što je meni Bog bio dovoljno milostiv pa je, unatoč šlamperaju, moje dijete rođeno živo i zdravo.
    Zato ću se i ja zadovoljiti samo ispuhivanjem na forumu.
    Drugi razlog je taj što u rađaonici na Sv. Duhu rade krasne babice i pristupačni mladi doktori, za koje se nadam da će nešto znanja upiti od svojih starijih kolega, odličnih stručnjaka kao što su dr. Hafner, Habek i Matijević. Posebno mjesto među njima zauzima dr. Tomislav Hafner jer, kad nabrajam njegove kvalitete, u čudu se upitam jel' pričam ja to o seljastom hrvatskom zdravstvu ili nekoj zapadnoeuropskoj klinici. Već sam ga dovoljno nahvalila na topicu pod njegovim imenom, ali budući da je i ovo topic pohvala za osoblje , ponovit ću da je čovjek stručan, briljantno, briljantno inteligentan, s odličnim, pomalo perverznim, 8) fakinskim smislom za humor koji mene naprosto obara s nogu. 8) Nevjerojatno mi je i da kod pregleda ili bilo kakvog drugog zahvata kod njega ama baš ništa ne boli (nije velik , al' je tehničar ) , a sve znamo da to i nije baš čest slučaj kod ginekologa, više su tu nekakva gruba roštanja u potrazi za blagom.
    Toliko sam fascinirana njegovim likom i djelom da bih najradije osnovala Klub obožavateljica dr. Hafnera, vjerujem da bi članstvo bilo brojno , ali ne znam šta bi mi muž rekao na toliko oduševljenja (odnosno, znam, pa je bolje da to ne doživim).
    SVI TROJE SU BILI SAMNOM I PRIJE PORODA JER SAM MORALA NEKAD LEZATI PO PAR DANA U BOLNICI I IMAMA DOBRO ISKUSTVO.... SVAKA POHVALA SVIMA....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •