andrea2405 prvotno napisa
ovak ja sam rodila prije 8 mj. na Sv.Duhu i mogu reci i sljedece dijete cu tamo roditi....
Da,da, i ja se slažem, da trebam ponovo roditi išla bih na Sv.Duh. Kritikama koje sam spomenula nije mjesto na ovom topicu već na nekom drugom i odnose se samo na moj zadnji porod i na samo dvoje ljudi, dvije jedinke koje želim smatrati iznimkama.
Doktorica nije bila nekulturna već samo nesposobna i apsurdno je što upravo o onome što ne zna izvesti u rađaonici drži predavanja na kongresima, dok tom specijalizantu,

koji je na specijalizaciji i na Sv. Duhu i u Petrovoj, od srca želim da ostane u Petrovoj jer za rodilište Sv. Duh vjerujem da ima nade bez takvih kao što je on, upravo zbog većine ljudi koji u njemu rade i koji su u redu. Da to rodilište ima malo veći kapacitet i manju gužvu, sigurno bi bilo puno bolje jer bi onda bilo vremena za „individualan pristup“.
Za nestručno postupanje na mom zadnjem porodu potrudila sam se dobiti potvrdu u stručnim krugovima i itekako sam u prilici da ih „operem“ i službeno i javno, ali neću iz dva razloga: prvi je taj što je meni Bog bio dovoljno milostiv pa je, unatoč šlamperaju, moje dijete rođeno živo i zdravo.
Zato ću se i ja zadovoljiti samo ispuhivanjem na forumu.
Drugi razlog je taj što u rađaonici na Sv. Duhu rade krasne babice i pristupačni mladi doktori, za koje se nadam da će nešto znanja upiti od svojih starijih kolega, odličnih stručnjaka kao što su dr. Hafner, Habek i Matijević. Posebno mjesto među njima zauzima dr. Tomislav Hafner jer, kad nabrajam njegove kvalitete, u čudu se upitam jel' pričam ja to o seljastom hrvatskom zdravstvu ili nekoj zapadnoeuropskoj klinici. Već sam ga dovoljno nahvalila na topicu pod njegovim imenom, ali budući da je i ovo topic pohvala za osoblje , ponovit ću da je čovjek stručan, briljantno, briljantno inteligentan, s odličnim, pomalo perverznim, 8) fakinskim smislom za humor koji mene naprosto obara s nogu. 8) Nevjerojatno mi je i da kod pregleda ili bilo kakvog drugog zahvata kod njega ama baš ništa ne boli (nije velik , al' je tehničar

) , a sve znamo da to i nije baš čest slučaj kod ginekologa, više su tu nekakva gruba roštanja u potrazi za blagom.
Toliko sam fascinirana njegovim likom i djelom da bih najradije osnovala Klub obožavateljica dr. Hafnera, vjerujem da bi članstvo bilo brojno , ali ne znam šta bi mi muž rekao na toliko oduševljenja (odnosno, znam, pa je bolje da to ne doživim).